Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Διάφορασυνδεση λάπτοπ με τηλεόραση, όχι ήχος
Αλεκος Αλεξανδρος ρώτησε πριν 7 έτη

απλά δεν βγαίνει. Έχω δοκιμάσει ότι περνάει από το μικρό μυαλό μου (ρυθμίσεις ήχου, πίνακας ελέγχου...), δεν γίνεται κάτι. Τα συνδέω με hdmi. Υπαρχει κάτι... επαναστατικό να δοκιμάσω;

Ευχαριστώ!

5 Απαντήσεις

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΥΤΖΗΣ απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπερα Αλεκο...

Δοκιμασε τα εξης:

1) Αλλαξε καλωδιο HDMI

2) Δοκιμασε σε αλλη εισοδο HDMI στην tv σου

3) Πηγαινεις κατω δεξια στην γραμμη εργασιων στο εικονιδιο εντασης,κανεις δεξι κλικ και επιλεγεις "συσκευες αναπαραγωγης" ,επιλεγεις το εικονιδιο της tv ,"εφαρμογη" και "οκ"

4) Κατοπιν κανεις το ιδιο και επιλεγεις "επιλογες ελεγχου εντασης", τσεκαρε το κουτακι (απο πανω ειναι ) "ολες οι συσκευες που αναπαραγουν ηχο αυτη την στιγμη" και επελεξε το εικονιδιο της Tv , "εφαρμογη " και μετα "οκ"..

5)Πες μας αν τα καταφερες.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΥΤΖΗΣ απάντησε πριν 7 έτη

Επισης ,ξερω αστειο ειναι ,αλλα .....Ανεβασε την ενταση στο laptop σου (εχουμε δει πολλα τετοια) !!!!!

Αλεκος Αλεξανδρος απάντησε πριν 7 έτη

Αγαπητε Στεφανε, αλλαξα καλωδιο, αλλαξα εισοδο, αυξησα ενταση, αλλα τιποτα. το λαπτοπ τρεχει δεκαρια και οντας συνδεμενο στην τβ παταω αντιμετωπιση προβλ. ηχου και λεει να απενεργοποιησω εφε και βελτιωσεις ηχου κατι που εχω κανει. και κατι τελευταιο, στις συσκευες αναπαραγωγης ουδεποτε εμφανιστηκε εικονιδιο τηλεορασης, παρα μονο τα ηχεια του λαπτοπ, δλδ συσκευη high def audio.

Ευχαριστω για την αμεση αποκριση και το χρονο σου!

Αλεκος Αλεξανδρος απάντησε πριν 7 έτη

Αγαπητε Στεφανε, νομιζω οτι βρηκα λυση. την παραθετω για το αρχειο. πληκτρολογησα στην αναζητηση services.msc, πατησα εντερ και στη λιστα που εμφανιστηκε εντοπισα την υπηρεσια ηχοι των windows. εκανα δεξι κλικ και στο μικρο μενου που εμφανιστηκε πατησα επανεκκινηση. Αφου βγηκα, εκανα επανεκκινηση του λαπτοπ. ολα αυτα ενω ηταν συνδεμενο με την τηλεοραση. Κατοπιν εμφανισε επιτελους το εικονιδιο της και ο ηχος ερχοταν ηδη απο αυτην.

Και φυσικα για ολα αυτα πηρα βοηθεια απο το youtube.

Ευχαριστω πολυ εσενα και την κοινοτητα του pc steps για τη διαρκη υποστηριξη!

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΥΤΖΗΣ απάντησε πριν 7 έτη

Ολα καλα λοιπον ,να εισαι καλα και εσυ Αλεκο !