Ηρακλης Αντωνιου ρώτησε πριν 7 έτη

καλησπέρα θέλω να αγοράσω ένα Gaming PC...είδα την πρόταση σας στα 600e.. και τοποθέτησα τις παρακάτω επιλογές στον  pc configurator...για ρίξτε μια μάτια είναι όλα οκ η έχω ξεχάσει κάτι...επίσης θα ήθελα να ρωτήσω κάρτα ήχου δεν πρέπει να βάλω?δεν είδα κάποια πρόταση...ούτε για κάρτα δικτύου...μπορείτε να μου προτείνετε και καποιο ups φθηνό 20-30e...

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Ηρακλή. Η κάρτα ήχου και η κάρτα δικτύου είναι ενσωματωμένες στη μητρική, δεν χρειάζεται να αγοράσεις ξεχωριστά.
Επίσης η ψύκτρα Alpenfoehn είναι προαιρετική, η ψύκτρα που έρχεται με τον επεξεργαστή θα σε καλύψει σαν ψύξη. Μόνο αν θέλεις χαμηλότερο θόρυβο χρειάζεται να πάρεις ξεχωριστή ψύκτρα.
Όλα εντάξει φαίνονται κατά τ' άλλα.
Για UPS, δεν πρόκειται να βρεις αξιόπιστο μοντέλο με τόσο λίγα χρήματα. Πραγματικά είναι καλύτερα να μην βάλεις καθόλου, παρά ένα αναξιόπιστο UPS. Αυτό είναι το πιο οικονομικό που προτείνουμε.

Ηρακλης Αντωνιου απάντησε πριν 7 έτη

 α καλά είμαι λίγο  άσχετος συγνώμη ...νόμιζα ότι είναι ξεχωριστά  η κάρτα ήχου και η κάρτα δικτύου...
είπα μήπως με επιπλέον  ψύκτρα  θα κάνει καλύτερη ψύξη...αλλά αφού δεν είναι απαραίτητη θα γλιτώσω μερικά e και από εκεί... 
επίσης διάβασα κάτι σχόλια ότι ο σκληρός HDD TOSHIBA DT01ACA100 1TB κάνει θόρυβο αν βάλω τον  HDD TOSHIBA HDWD110UZSVA P300 1TB SATA3 BULK θα είναι καλύτερα η να παραμείνω στον αρχικό?...
 και κάτι τελευταίο με την καρτα γραφικων VGA PALIT GEFORCE GTX1050TI STORM X 4GB GDDR5 PCI-E RETAIL  
είμαι καλυμμένος για τα παιχνίδια δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα έτσι δεν είναι...

συγνώμη και πάλι αν σας κούρασα...

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Προτείνουμε τον DT01ACA100 εδώ και χρόνια, και δεν έχουμε ακούσει παράπονα από κάποιον αναγνώστη για θόρυβο.
Ο HDWD110UZSVA έχει διπλάσια μνήμη Cache, η ύπαρξη της οποίας γενικά οφελεί την απόδοση του δίσκου. Δεν γνωρίζουμε πώς πάει από θόρυβο σε σχέση με τον DT01ACA100, αλλά γενικά όλοι οι μηχανικοί δίσκοι κάνουν κάποιο ελάχιστο θόρυβο, θα πρέπει να πας σε SSD για κάτι εντελώς αθόρυβο, με το ανάλογο κόστος βέβαια.
Η GTX 1050 Ti θα παίξει όλα τα σύγχρονα παιχνίδια με τα γραφικά στο medium. Για το συνολικό budget του υπολογιστή, είναι πολύ καλή επιλογή.