Στάθης Μιχαηλίδης ρώτησε πριν 6 έτη

καλημέρα   χρόνια πολλα .έβαλα ένα samsung evo 850 250 intel DP35DP(sata2) επεξεργαστή intel  core 2 duo E8600 στα 3,33GHz,κάρτα γραφικών ati radeon hd 4870 1gb και μνήμη  ram ocz 4gb ddr2. gb στο pc μου intel DP35DP(sata2) επεξεργαστή intel  core 2 duo E8600 στα 3,33GHz,κάρτα γραφικών ati radeon hd 4870 1gb και μνήμη  ram ocz 4gb ddr2 μπήκα κατευθείαν στην εγκατάσταση των windows από usb και ο δίσκος φαινόταν κανονικά εγκατέστησα τα  win7 profes. 64bit .Απ'ότι φαίνεται δουλεύει μια χαρά για τα δεδομένα του pc.απλά είδα εκ των υστέρων το άρθρο σας για το  MBR το οποίο και δεν έκανα, θα έχω κάποιο πρόβλημα; να ξανακάνω format;ευχαριστώ   (sorry για την προηγούμενη ερώτηση ήταν αργα.)

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Στάθη και Χρόνια πολλά,
Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία, αλλά αν έχεις τη δυνατότητα, καλό είναι να κάνει πάλι φορματ. Αλλά τονίζω ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι απαραίτητο.

Στάθης Μιχαηλίδης απάντησε πριν 6 έτη

Με παίρνει να κάνω format, απλά δεν ξέρω τώρα πως θα κάνω την διαδικασία γιατί στον σκληρό μέσα έχω είδη εγκατεστημένα τα windows.Τον παλιό σκληρό που είχα την προϊγούμενη εγκατάσταση των windows τον έκανα format.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 6 έτη

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς σε δυσκολεύει. Η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια. Κάνεις boot από το στικάκι ή το DVD και προχωράς τη διαδικασία εγκατάστασης.