Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Διάφορααρσενικος “ξερεις ποιος ειμαι εγω”
Stathis Politakis. ρώτησε πριν 4 έτη

Το κειμενο ισως ανηκει στο τμημα προσωπικου δραματος αλλα σκεφτηκα εσας πρωτα γιατι πιστευω θα ταυτιστειτε.

Ένα πράγμα που μ αρέσει σ αυτή τη δουλειά είναι οτι μπορώ πια να απαντώ όπως θέλω μετά από τόσα χρόνια

Λείπουν λοιπόν όλα τα παιδιά γύρω γύρω και τηλεφωνά λοιπόν ιατρός μέσα στην ξινίλα λες και του ανήκει ο όμιλος (δεν έχει καταλάβει ότι μιλά σε προϊστάμενο κι όχι σε τεχνικό που κάνει πρακτική , όχι ότι σημαίνει κάτι για το παιδί αυτό απλά είναι ψαρωμένα λίγο και δεν έχουν μάθει να διεκδικούν το δίκιο τους ακόμα), χάλασε ο δίσκος μου λέει στο λαπτοπ, πως το ξέρετε του λέω ,κάνει θόρυβο μου λέει. Του λέω μπορεί να ναι απ οτιδήποτε μπορεί και ανεμιστήρακι, Του λέω πριν συνδεθούμε, δεν έχει βγάλει κάνα μήνυμα? τι μήνυμα μου λέει? Κάτω δεξιά του λέω κάποια ενημέρωση (Να σημειώσουμε εδώ ότι μηχάνημα χωρίς διαγνωστικό που μιλά με S.M.A.R.T δε φεύγει ποτέ όταν φέρνουν δικά τους το πρωτόκολλο λέει βάζουμε ειδικό software και ότι γίνεται έλεγχος και μπαίνει συνοδευτικό πρόγραμμα αν θέλουν να τα χρησιμοποιούν στο δίκτυο μας) Τεσπα συνδέομαι να δω για κανά write delayed failure on HDD0 τα κλασικά και τι να δω 99+ notifications κάτω δεξιά από το ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ. (από το γαμημένο Φεβρουάριο κι έχουμε Δεκεμβρη) και το λαπτοπ να ψυχορραγεί έκανε 3 λεπτά να βγάλει αριθμό για Teamviewer και κάθε δεξί κλικ έκανε άλλα τόσα για να βγάλει μενού.
Ρε γιατρέ μου του λέω αφού σε ρώτησα για μηνύματα, μου λέει α εγώ κοίταζα στην άλλη μεριά (ο άνθρωπος μπερδεύει το αριστερά με το δεξιά και χειρουργεί βαλβίδες ανοικτής) καλά λέω ο άνθρωπος θα ήταν αφηρημένος σιγά, όλοι το χουμε πάθει. Τα μηνύματα που βγαίνουν απ το πλάι , που όση ώρα είμαι συνδεδεμένος πετάγονται και κάνα δυο , δε τα βλέπετε, ε τα βλέπω άλλα δε τα καταλαβαίνω (παρολαυτα ήξερε να μου πει ότι είναι ο δίσκος... ρε γατάκι σε τσάκωσα) , το μήνυμα εντωμεταξύ να λέει problem on hard disk κάντε backup, critical failure κλπ ε δε ξέρω «ξένα» λέει ο άνθρωπος (που ξαναλέω ήξερε τι αφορά όταν κάλεσε), εντάξει λέω ας το καταπιούμε κι αυτό έχει την ηλικία του πατέρα μου λογικό, συνήθως όλοι αυτοί αφοσιώνονται τόσο σ αυτό που κάνουν που όλος ο άλλος κόσμος σταματά,  αλλά εκεί που το έχασα τελείως είναι στη έναρξη των μηνυμάτων, βρε γιατρέ από το Φεβρουάριο βλέπεις ότι όλο κάτι πετάγεται και άμα δε πατήσεις οκ δε φεύγει , δε σε ενοχλεί ?πως δουλεύεις? Δε σου σπάει τα νεύρα oλη την ώρα?
όχι μου λέει , ξέρω ότι αυτά τα βάζετε εσείς οι τεχνικοί για να λέτε ότι είσαστε απαραίτητοι.
Ορίστε του λέω? Ε ναι αφού έτσι δε κάνετε μου λέει γελώντας, καλά του λέω γιατρέ κλείνω τότε θα το δούμε όταν θα ναι απαραίτητο, κι άμα χαλάσει τι θα κάνω, θα το μυρίσεις του λέω (ενικός επίτηδες), εμείς δεν αναλαμβάνουμε τέτοια.

Σημείωση ότι στο ΙΤ αναλαμβάνουμε μηχανήματα προσωπικού και όχι της επιχείρησης αν έχουμε χρόνο και μάλιστα δωρεάν (παίζει μόνιμα ένα κουτί γλυκά στην είσοδο γιατί δε δεχόμαστε λεφτά, (Believe it or not) τους έχω πει δε παίρνετε λεφτά κι αν κάποιος πάει να σας δώσει κάτι θα αρνηθείτε ευγενικά και θα σας δώσω εγώ όσα ήταν σε αυτό το κομμάτι ειδικά σας θέλω αδιάφθορους γιατί έχω κληθεί να δώσω εξηγήσεις στο συμβούλιο για μαγαζί μες στο μαγαζί τρίτων, και επειδή όντως τα παιδιά εδώ σκίζονται και τα τρέχουν όλη μέρα θέλουν να τους δείξουν την ευγνωμοσύνη τους φέρνουν γλυκά, γενικά βοηθάμε αυτό κρατήστε) για τον κόσμο που συνεργαζόμαστε που μας σέβεται και τους αγαπάμε , και γενικά έχουμε καλές σχέσεις αλλά κάθε τόσο σκάει κι ένας ηλίθιος που το πρωτο πραγμα που λεει ειναι για το τσιγαρο παρολο που ειμαστε σε τελειως αλλο κτιριο κι ολος ο οροφος ειναι δικος μας, δεν εχετε καμια δουλεια να ερθετε εδω και στο ασανσερ εχει πινακίδα που απαγορεύεται, που θεωρεί δεδομένο ότι πρέπει να σκιστούμε να τον εξυπηρετήσουμε και να πληρώσουμε και ανταλλακτικά απ την τσέπη μας με υφάκι, ξέρεις ποιος είμαι γω? Αλλά σε αρσενική έκδοση χωρίς το γνωστό κούρεμα , τι τζίρο κάνω στον όμιλο σας και ότι άλλη μαλακία μπορείς να φανταστείς?
Σε μένα δεν έχει τύχει αυτή η ερώτηση γιατί δε βγαίνω έξω πολύ, αλλά ξέρω ήδη την απάντηση που θα δώσω, τι τζίρο να κάνεις βρε κακομοίρη που έρχεσαι εδώ για να γλιτώσεις το 50αρικο που έχει ένας δίσκος.
Και πλέον αυτό που δε ξέρουν είναι ότι είμαι και εγώ μέτοχος πια, απλά δε το διαφημίζω για να ρίξω νοσοκόμες γιατί έχω μια οικογένεια που αγαπώ, και η γνώμη μου πια μετραει πολύ, από επενδύσεις τηλεϊατρικής, μηχανημάτων, οικονομικών με προμηθευτές, διασυνδέσεις με φασοναδικα εργαστηρια, είμαι τόσα χρόνια εδώ που δε θυμάμαι καν πως ήταν η ζωή πριν από δω και ήρθε ο ηλίθιος να μας πει θέλουμε να αισθανόμαστε χρήσιμοι , όταν ήρθα εγώ εδώ βρε ζωών που σαι και ιατρος, ήταν οικοδομή και πέρναγα εγώ τα καλώδια δικτύου στους τοίχους.

Αν δημοσιοποιηθεί χρησιμοποιηστε ψευδώνυμο