Κωνσταντίνος Ντούρος ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Pcsteps,
Πρόσφατα είδα το βιντεάκι στο youtube που λέγατε για την revolut. Άνοιξα λογαριασμό και θα παραλάβω την κάρτα δωρεάν αλλά έχω μια απορία άμα κάνω ανάληψη από atm δεν ισχύει η δωρεάν ανάληψη μέχρι 200 ευρώ τον μήνα;; Τότε γιατί σε χρεώνει 2% επί του ποσού;; Επιπλέον στο βίντεο στο σημείο μεταξύ 4:57-5:05 τι εννοείται με την χρήση pin;; Και κάτι ακόμα θα ήταν χρήσιμο για όλους μας ένας ανανεωμένος οδηγός με λεπτομέρειες για το πως χρησιμοποιούμε την revolut πως να δημιουργούμε διάφορες κάρτες κλπ
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Κωνσταντίνος Ντούρος

2 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Κωνσταντίνε

Η Revolut δεν σε χρεώνει για αναλήψεις μέχρι 200€ τον μήνα στο δωρεάν πακέτο. Η χρέωση 2% εφαρμόζεται όταν ξεπεράσεις αυτό το ποσό.

Ωστόσο, μπορεί να σε χρεώσει η τράπεζα στην οποία ανήκει το ATM. Στην Ελλάδα χρεώνουν συνήθως γύρω στα 2€. Σε πολλές χώρες του εξωτερικού που έχω δοκιμάσει δεν χρεώνουν τίποτα.

Όταν η Έλενα λέει με χρήση του pin, εννοεί να τοποθετήσεις την κάρτα στη θύρα του POS και να συμπληρώσεις το pin της κάρτας. Όχι με ανέπαφη συναλλαγή.

Το περιβάλλον της εφαρμογής αλλάζει συνεχώς, οπότε ένας τέτοιος οδηγός θα ήταν έγκυρος για πολύ μικρό διάστημα. Εξάλλου, η βοήθεια στο site τους είναι πολύ αναλυτική.

Κωνσταντίνος Ντούρος απάντησε πριν 4 έτη

Σας ευχαριστω πολυ με καλυψατε πληρως!! Καλη δυναμη!!!