Grigoris A. ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπερα, θελω να φτιαξω εναν υπολογιστη στον οποιο θα εχω 3 οθονες σε επεκταση. Εχω αποφασισει την συνθεση που εχετε στα 550-650 για χρηση γραφειου. Η ερωτηση μου ειναι αν αυτο το build αρκει για να σηκωσει 3 οθονες ή θα χρειαστω κάρτα γραφικων? κ αν ναι ποια μου προτεινετε?

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Γρηγόρη

Η μητρική έχει HDMI, DVI και VGA, οπότε πρέπει να τις χρησιμοποιείς όλες για να πετύχεις κάτι τέτοιο. Για να έχεις μόνο HDMI θύρες, αναγκαστικά πρέπει να πάρεις μια κάρτα γραφικών.

Grigoris A. απάντησε πριν 3 έτη

Δεν με απασχολει να ειναι μονο hdmi οι θυρες ας ειναι διαφορετικες. το θεμα ειναι αν υποστηριζει και τις 3 οθονες η μητρικη

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Ο κατασκευαστής δεν αναφέρει κάποιον περιορισμό, οπότε υποθέτω δεν θα έχεις πρόβλημα. Με δύο οθόνες δεν υπάρχει σίγουρα πρόβλημα γιατί το έχω δοκιμάσει.
Πάντως,, με 3 οθόνες μην περιμένεις πως θα μπορείς να κάνεις πολύ απαιτητικές εργασίες ταυτόχορνια και στις τρεις, πχ να παίζεις παιχνίδια καλύπτοντας και τις 3. Γι αυτό θα χρειαστείς κάρτα γραφικών. 

Grigoris A. απάντησε πριν 3 έτη

Δεν με ενδιαφερει το gaming με πολλες οθονες, τρεχω πολλους browser και το anydesk, σε αυτο το κομματι με ενδιαφερει να μην εχω κανενα απολυτως κολλημα.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Για τέτοιες εργασίες δεν νομίζω να έχεις θέμα, καθώς δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη απαίτηση σε γραφικά.