Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΚαινούριο laptop με ιστορικο…xxx
ΜΑΡΙΑ ΦΕΛΕΚΟΥ ρώτησε πριν 3 έτη

Καλημέρα. Αγόρασα χτες 31/5  laptop από exclusive store μεγάλης εταιρείας σε εμπορικό κέντρο και μου εμφάνισε στο ιστορικό αναζητήσεων στο ίντερνετ σελίδα ερωτικού περιεχομένου (όπως φαινόταν από το όνομα) με ημερομηνία αναζήτησης 26/2/2021! Η συσκευασία ανοίχτηκε μπροστά μου και μου παραδόθηκε το κουτί το οποίο δεν είχε κάποια ιδιαίτερη ταινία ασφαλείας όπως είδα αλλα φαρδύ σελοτειπ. Θα ήθελα πριν επικοινωνήσω μαζί τους για να το επιστρέψω να ρωτήσω αν έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο...να είναι δηλαδή νέο λαπτοπ που να έχει σημάδια προηγούμενης χρήσης και αν μπορώ με κάποιον τρόπο να εξακριβώσω αν ήταν όντως χρησιμοποιημένο... ευχαριστώ :-)

2 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα Μαρία, από τη στιγμή που αγοράζεις εάν καινούριο laptop σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται αυτό που παρατήρησες..Θα πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους και να τους παραπονεθείς έχοντας τις αποδείξεις που ανέφερες...Προφανώς, είτε αυτός που ασχολήθηκε με το να περάσει το λειτουργικό/λογισμικό στον υπολογιστή είχε ανησυχίες, είτε το laptop επιστράφηκε από άλλο αγοραστή και πωλήθηκε ξανά...

Deleted User απάντησε πριν 3 έτη

Κι εγώ να σου πώ....αν είναι σωστοί από το κατάστημα ,θα επανορθώσουν.

Αν πάνε να αποποιηθούν τις ευθύνες τους ,όπως κινηθείς από τη μεριά σου εσύ στη συνέχεια. Δε μπορώ να σου πώ πώς ακριβώς να κινηθείς με δικαστήρια κλπ ιστορίες για αγρίους....μα αν τελικά δεχθείς να σου παραδώσουν άλλο υπολογιστή ,όταν θα ξαναπάς ,ζήτα να τον βάλουν σε λειτουργία μπροστά σου εκείνη τη στιγμή.

Αν χρειαστεί ,υπάρχει κι ο Συνήγορος Καταναλωτή. Αν επίσης μπορείς με σχετική Εισαγγελική Άδεια να σου δωθεί πλάνο από τις κάμερες του καταστήματος (ίσως βοηθά κάπου.) ,ακόμα καλύτερα.

Ακόμα και μεταχειρισμένο λάπτοπ να αγόραζες εν γνώση σου ,αυτοί οφείλουν να σου το παραδώσουν με καινούριο λειτουργικό (αν πουλιέται μαζί με αυτό.) χωρίς τίποτα αποθηκευμένο στο Ιστορικό Αναζήτησης ,ούτε αποθηκευμένο όνομα χρήστη στα windows .

Απλό ζελοτέιπ ,κι εγώ μπορώ να βάλω.