Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΠιό λάπτοπ συνδέεται με Philips55PUS7304/12
Pascal Orf ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα σε όλο το group,
Θα ήθελα να με βοηθήσετε σχετικά με την αγορά λάπτοπ !
Αγόρασα μία τηλεόραση Philips55PUS7304/12 και θα ήθελα να πάρω ενα λάπτοπ που όταν συνδέεται με την τηλεόραση να μπορεί το λάπτοπ να στέλνει 4K UHD 3.840 x 2.160 στα 60 Hz, HDR, HDR10/HLG (Hybrid Log Gamma),HDR10+/Dolby Vision, HDCP 2.2, *HDMI ARC σίγουρα*, αν γίνετε να είναι συμβατό με HDMI CEC, μέσω HDMI !
Να συνδέεται ασύρματα στην τηλεόραση όπου η σύνδεση να είναι σίγουρα με Bluetooth 4.2, WiFi 802.11n, 2 x 2 Dualband, αν μπορεί να υποστηρίζει το Google Cast, AirPlay, SmartView, Chromecast κτλ.
Και η θύρες USB να είναι σίγουρα 5.0 αν γίνετε!
Γενικά θα ήθελα την βοήθειά σας γιατί είναι το σημαντικότερο η σύνδεσει στην τηλεόρασή μου με αυτές της προδιαγραφές / συνδέσεις καθώς θα ήθελα να μπορεί να υποστιρίζει και ενα online παιχνίδι με 3 GHz processor, 4 GB of RAM!
Το λάπτοπ θα με ενδιέφεραι να είναι γρήγορο και ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΑΕΙ ΠΟΤΕ (*εντάξει κάποια στιγμή όλα τα μηχανήματα κολλάνε :ρ) !! καθώς και να είναι φωτιζόμενο το πληκτρολόγιο και η γνώμη μου αν είναι σωστή θα ήθελα να γίνετε να έχει επεξεργαστή απο i7 και πάνω ! 
Από 1500€ - 2000€ μπορώ να τα δώσω ! 
Σας ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας και την υποστήριξή σας
Πασχάλης

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, αυτό το laptop είναι μία πολύ αξιόλογη επιλογή και διαθέτει τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά που αναζητάς..

Pascal Orf απάντησε πριν 3 έτη

Για Lenovo τι λέτε ?

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Μπορείς να δεις αυτό..