Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsμπαταριας ”αλτσχαιμερ”!!!!!!!!!!!!!!!!
Nikolaos Thanasoulas ρώτησε πριν 10 έτη

καλησπερα.καταρχην συγχαρητηρια για ο,τι προσφερεται εδω!!!!
κατα δευτερον θελω τα φωτα της γνωσης σας για κατι που παει να με τρελανει.το θεμα μπαταριας με ταλαιπωρει.αρχισε με το να μην βγαινει η ειδοποιηση για την χαμηλη σταθμη της,με αποτελεσμα να σβηνει το λαπτοπ στην μεση της δουλειας μου.αλλαξα τα''πλανα''μηπως κατι διορθωθει αλλα τιποτα.τα επανεφερα στις προεπιλεγμενες ρυθμισεις,αλλα τιποτα...στην μεση της δουλειας ...τσακ εσβηνε!!!!φυσικα με παραπλανουσαν και οι ενδειξεις των windows...που απο ο,τι παρατηρω δεν συμφωνουν τα τις % με τα λεπτα που απομενουν!!!οι εναλλαγες αυτων ειναι να τρελαθεις.....ας πουμε 100% φορτισης να σου λεει απο μενουν 17 λεπτα....τετοιες αναντιστοιχιες...πονοκεφαλος μεχει πιασει.εντωμεταξυ τσεκαρω συνεχεια οδηγους και δισκο για προβληματα και δεν υπαρχει τιποτα το προβληματικο[η οδηγοι ειναι ενημερωμενοι,ο δισκος διχως προβληματα].......και απο πανω οι οδηγειες της π.......... μικροσοφτ να μην φερνουν αποτελεσμα[σορυ για το βρισιμο].......δεν ξερω τι να κανω.....φυσικα το εχω ψαξει και για ιους και το συστημα ειναι καθαρο.....υπαρχει τροπος να το διορθωσω????.......ευχαριστω!!!!

5 Απαντήσεις

giannis koulis απάντησε πριν 10 έτη

Καλημερα σας η μπαταρια του laptop σας θελει αλλαγη εχει χαλαση πηγεντε σε ενα καταστημα με ηλεκτρονικα για δηξτε τους την παλια μπαταρια για να αγορασεται μια ιδια καινουργια

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Γιάννη, δεν έχεις στοιχεία πως η μπαταρία έχει χαλάσει. Πρώτα εξαντλούμε όλες τις πιθανότητες και μετά προτείνουμε σε κάποιον να αγοράσει νέα μπαταρία.

Νικόλα, ποια έκδοση των Windows έχεις? Αν έχει Windows 7 ή 8, στην οθόνη που σου δείχνει τα "πλάνα" πήγαινε στην "Αλλαγή ρυθμίσεων σχεδίου" και μετά στην "αλλαγή ρυθμίσεων παροχής ενέργειας για προχωρημένους".

Στην ενότητα "Μπαταρία" μπορείς να ορίσεις σε ποιο ποσοστό θα φαίνεται το χαμηλό επίπεδο μπαταρίας και σε ποιο ποσοστό το κρίσιμο.

Επίσης, δοκίμασε με τα Windows ανοιχτά να αδειάσεις όσο περισσότερο μπορείς τη μπαταρία και μετά να την ξαναγεμίσεις, γιατί καμιά φορά τα Windows χρειάζονται αυτόν τον κύκλο για να διαπιστώσουν την πραγματική της χωρητικότητα.

Nikolaos Thanasoulas απάντησε πριν 10 έτη

γεια σας και παλι.ευχαριστω για τις προτασεις σας...αλλα με προβληματιζει το οτι ουτε εναμιση χρονο δεν το εχω το λαπτοπ...να χαλασε τοσο γρηγορα????δεν ειχα ποτε πριν κανενα προβλημα...οσο για τα windows εχω τα 8.1 μετα απο αναβαθμιση απο τα 8....αυτο φιλε με τα πλανα τα δοκιμασα οχι ομως το να την αφησω να αδειασει εντελως και μετα να την γεμισω φουλ....δεν ξερω θα το δοκιμασω.....εσπασα το κεφαλι μου που λενε να θυμηθω οσο το δυνατον με ακριβεια ποτε το πρωτοπαρατηρησα και ανακαλυψα οτι ηταν μετα την απεγκατασταση του toolwiz care...μου το συστησε ενας φιλος και επειδη τελειωνε η δωρεαν δοκιμη αυτου που ειχα το δοκιμασα....δεν θυμαμαι ακριβως τι,αλλα το συστημα δεν το εβλεπα να κυλα ομαλα....δεν θυμαμαι ακριβως τι...θυμηθηκα οτι φοβηθηκα και το απεγκατεστησα......δεν ειμαι ειδημον να ξερω αν σχετιζεται....η οχι...παντως με ταλανιζει αυτη η πρωτογνωρη κατασταση.σκεφτομαι σαν εσχατη λυση την επαναγκατασταση των windows 8,μα ειναι τοσο βαρετη διοτι πρωτα θα πρεπει να εγκαταστησω τα windows που αγορασα με το λαπτοπ[δηλαδη τα 8]και μετα θα μου ''δωσει''η ακατανομαστη τα 8.1......!!!σορυ για την πολυλογια μου αλλα θα ηταν πιο σωστο αφου μου εδωσαν τα 8.1 να μου εδειναν και το προνομοιο να τα κατεβασω ξανα με ενα κλικ,αν συνεβαινε κατι και οχι ολο αυτο τον κυκλο[πρωτα τα παλια,μετα αυτα που θελω...].........τελος παντων....και το αλλο.....ναχει σβηστει το σημειο επαναφορας????..........μα γιατι??ἥμουν σιγουρος οτι υπηρχε......το εφτιαξα αμεσως οταν τελειωσε η εγκατασταση των 8.1.....ειχαν εγκατασταθει ολες οι ενημερωσεις......τα παντα καινουργια και φρεσκα........υπαρχει καμια συμβουλη ωστε να το προστατευω...να μην την ξαναπαθω????..........τι να πω...................εχτες παρατηρησα ναχει σταματησει στα 98%να μου λεει φορτιζεται αλλα βρε παιδια περασαν ωρες και το ιδιο ελεγε....υποψιαστηκα οτι δεν φορτιζε....μα γιατι????...την εβγαλα απο την παροχη....εδειχνε 98% και ελεγε οτι εχει υπολοιπο 3 ωρες και 20 λεπτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....μετα απο δεκα λεπτα ακουμπαω την μυτη του δεικτη και μου λεει υπολοιπο 45 λεπτα αλλα ειχε 92%.....μετα απο κανα δεκαλεπτο βλεπω να λεει 1ωρα και 20 λεπτα και 90% μεσα....δεν ειναι να τρελαθεις????

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Είναι φυσιολογικό να μην δείχνει σταθερά την ώρα, γιατί η κατανάλωση της ενέργειας της μπαταρίας εξαρτάται από τη χρήση, δεν είναι σταθερή.

Το σύστημα προσπαθεί να κάνει μια πρόβλεψη πόσο θα κρατήσει η μπαταρία, αλλά αν σε λίγα λεπτά αυξηθεί η κατανάλωση του laptop (ή αν μειωθεί), τότε επαναπροσδιορίζει τη διάρκεια της μπαταρίας. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

Δες αυτό το άρθρο για να κατεβάσεις τα Windows 8.1.

Δεν έχεις κανένα παλαιότερο σημείο στην επαναφορά συστήματος? Τότε ίσως να είχες πολύ λίγο χώρο στο δίσκο και να σβήστηκαν τα παλαιότερα σημεία. Ρίξε μια ματιά πάντως στο σχετικό οδηγό.

Nikolaos Thanasoulas απάντησε πριν 10 έτη

καλημερα!!!ευχαριστω για τις συμβουλες θα κοιταξω αμεσως μετα τα αρθρα που μου προτεινετε!!!...η απαντηση σας οπως την διαβαζω ειναι λογικη!!!...επρεπε ετσοι να σκεφτω!!!....παλαιοτερο δεν εχω σημειο επαναφορας....ο δισκος ποτε δεν επεσε κατω απο 10GB υπολοιπο!!!αυτην την στιγμη υπαρχει κενος χωρος στο δισκο 13,5GB....ευχαριστω για τις πολυτιμες συμβουλες σας ολλους και ειδικα εσας.παω να διαβασω τα αρθρα που προτεινατε....καλο ξημερωμα σε ολους...τα λεμε!!!!