Toni Simmons ρώτησε πριν 2 έτη

Γειά σας. Είμαι απο PC με ethernet, νέο ρούτερ 100mps. Κατέβαζα ενα παιχνιδι και πήγαινε πολυ αργα οπότε πήγα task manager και στο ethernet βγάζει πανω max ταχύτητα 100Kbps.  Πάω settings και control panel μου βγάζει την μία φορά 1000mbps(ναι χιλια) και τώρα 100mbps. Στο task manager συνεχιζει να σερνεται στα 100kbs και όχι σταθερά. Spike διαρκώς. Επισυνάπτω διευκρινιστικά screens. τωρα επειδη δεν κατεβαινε το παιχνιδι μπηκα στη διαδικασια να το ψαξω, δεν ειχα παρατηρησει αλλη φορα πως ειναι οι ταχυτητες οποτε δεν ξερω τι ειναι φυσιολογικο και τι οχι. Αλλα το οτι λέει άλλα νούμερα ειναι λιγο περίεργο. Τι μπορω να κάνω?

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα φίλε μου
Από που κατέβαζες το παιχνίδια; Σε speadtests τι αποτέλεσματα παίρνεις; Μπορείς να δοκιμάσεις να εγκαταστήσεις ξανά τους drivers δικτύου.

Toni Simmons απάντησε πριν 2 έτη

Από Steam κατεβάζω. Έκανα reinstall τα drivers, τίποτα. Τα speedtest δίνουν 97mbps.Έχει φάει κόλλημα και είναι στα 10mbps όριο. Έχω αλλάξει καλώδιο και port. Δε βλέπω φως.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Αν κάνεις λήψεις από αλλού, αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα; Αν δεν γίνεται αλλού, βεβαιώσου πως δεν έχεις θέση κατά λάθος όριο στο bandwidth (οδηγίες εδώ).