Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΕπιλογη πακετου premium
Teo Athan ρώτησε πριν 10 έτη

Εχω μια νεοσυστατη εταιρια με αντικειμενο ελαστικα αυτοκινητων-φορτηγων. Εχω ειδη δημιουργησει ιστοσελιδα ακολουθωντας ενα υποδειγμα και θα ηθελα να αγορασω πακετο premium. Εχω καποιες αποριες σχετικα με αυτο.
1. Ξεκινωντας με την επιλογη του domain name ( το ονομα που θα ηθελα υπαρχει ηδη με την καταληξη .com , ενω με την καταληξη .gr δεν υπαρχει ιστοσελιδα αλλα ειναι ηδη κατοχυρωμενο). Επειδη δε γνωριζω πως λειτουργει η αναζητηση του google, εαν για παραδειγμα επιλεξω ονομα-elastika ή ονομα-tyres, καποιος που ψαχνει ελαστικα στο google, θα εμφανιζεται η ιστοσελιδα μου στη λιστα το ιδιο και με τα δυο ονοματα?
2.Επιλεγοντας ενα πακετο premium, μπορω αργοτερα να γυρισω π.χ. απο professional σε standar ,εαν αυτο με καλυπτει?
3.Αυτην τη στιγμη δεν υπαρχουν ολα τα προϊοντα που θα ηθελα να πουλαω. Θα ηταν καλυτερα να προβαλω την ιστοσελιδα οταν θα ειμαι 100% ετοιμος ή οχι? (Για παραδειγμα μπαινοντας καποιος στο site, εαν δεν υπαρχει αυτο που ψαχνει, μηπως δεν ξαναμπει?

Ευχαριστω.

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Καλησπέρα φίλε μου,

1) Γενικά καλό είναι να αποφύγεις ονόματα χώρου με παύλα. Δες αυτό το άρθρο σχετικά.

Το πόσο ψηλά θα εμφανιστείς στα αποτελέσματα της αναζήτησης εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες που αφορούν το περιεχόμενο της σελίδας. Το όνομα δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας. Προσπάθησε να βρεις ένα όνομα σύντομο και αξιομνημόνευτο, και μην σε απασχολεί αν θα περιέχει τη λέξη "ελαστικά".

2) Ναι, μπορείς να αλλάξεις πακέτο, όταν κοντεύει να λήξει το πακέτο που βρίσκεσαι.

3) Καθώς η διαδικασία του να ανέβεις στα αποτελέσματα της αναζήτησης και να γίνει γνωστή η σελίδα σου παίρνει χρόνο, είμαι της άποψης πως όσο νωρίτερα ξεκινήσεις, τόσο το καλύτερο.

Teo Athan απάντησε πριν 10 έτη

Σ' ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθειή σου. Επίσης με ποιον τρόπο μπορώ να κατοχυρώσω domain με καταληξη .gr, εφόσον δεν υπάρχει τέτοια επιλογή από το site: webnode.com?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Κατοχύρωσέ το στο papaki.gr και δες αυτόν τον οδηγό για να το συνδέσεις με το webnode.