Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΧαμηλή ταχύτητα μεταφοράς με USB 3.0
Kostas Ioannidis ρώτησε πριν 9 έτη

Για ποιον λόγο μπορεί όταν μεταφέρω αρχεία απο το pc στον εξωτερικο σκληρο (και τα 2 ειναι usb 3.0) η ταχύτητά μου να είναι γύρω στα 15-20 Kb/s? Λίγο παλιότερα έπιανε μέχρι 45 (πού και πάλι λίγο μου φαίνεται), αλλά τελευταία έπεσε στο 15-20....

7 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Δοκίμασες Κώστα να βάλεις τους τελευταίους USB3 drivers για τη μητρική σου?

Kostas Ioannidis απάντησε πριν 9 έτη

Εγκατέστησα πριν λιγες μερες αυτό με την υπογράμμιση, που είχε και την πιο πρόσφατη ενημέρωση. Δες το screenshot http://www.tiikoni.com/tis/view/?id=8aaad3f

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Για δοκίμασε να απεγκαταστήσεις όλους τους USB drivers και να κάνεις μια επανεκκίνηση για να τους ξαναβρεί το σύστημα αυτόματα.

Kostas Ioannidis απάντησε πριν 9 έτη

Δηλαδη να κάνω δεξι κλικ και uninstall, σε ποια απ' όλα;

http://www.tiikoni.com/tis/view/?id=51dc032

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Ξεκίνα με το Mass storage device, μετά τα δύο USB 3.0, μετά το Composite Device και μετά όλα τα άλλα μέχρι να μην σου λειτουργεί πλέον ούτε το ποντίκι.

Αν έχει σταθερό και USB πληκτρολόγιο, δεν θα λειτουργεί ούτε αυτό. Πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία, έλεγξε αν ο υπολογιστής σου κάνει τερματισμό λειτουργίας αν πατήσεις μια φορά το power button, για να τον κλείσεις έτσι πριν απεγκαταστήσεις τα USB.

Kostas Ioannidis απάντησε πριν 9 έτη

Δε μ' αρέσει να σε ταλαιπωρώ, αλλά πάμε άλλη μια φορά τα βήματα λίγο πιο αναλυτικά. Καταρχην να ξεκαθαρισω οτι μιλαμε για λαπτοπ.
Βγαζω ολες τις συσκευες πρώτα (εξωτερικο σκληρο πχ με ασφαλή κατάργηση), μετα κανω Unistall τα drivers με την σειρα που ειπες, μεχρι να γινουν ολα uninstall αλλα ΜΟΝΟ απο την κατηγορια "Universal Serial Bus Controllers", σωστα; Κλεινω βάναυσα τον υπολογιστή με το κουμπί, ξαναμπαίνω κανονικά στα windows, και μετά; Ξανασυνδέω τις συσκευές για να ψαξει ο,τι χρειάζεται; Τα βρίσκει μόνο του; Τα βρίσκω απο το site της acer;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Ναι, μόνο από την κατηγορία Universal Serial Bus Controllers.

Όχι βάναυσα. Πάτα το κουμπί ώστε να κάνουν shut down τα Windows, μην το κρατήσεις πατημένο για να σβήσει ο υπολογιστής. Και αυτό μόνο αν απεγκαθιστώντας τα USB πάψει να λειτουργεί το touchpad, αλλιώς δεν χρειάζεται.

Μετά την επανεκκίνηση τα Windows θα ξαναβρούν μόνα τους τους drivers, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι.