Chrissa Papa ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα σας,
Εχθές ο υπολογιστής μου έκλεισε ξαφνικά και χωρίς λόγο. (Windows 8.1)Δεν ήμουν μπροστά εκείνη την στιγμή οπότε δεν είδα αν έβγαλε κάποιο μήνυμα πριν κλείσει.
Όταν προσπάθησα να τον ανοίξω άνοιγε αλλά δεν έμπαινε στην επιφάνεια εργασίας,κολλούσε, μέχρι που μετά από 3 προσπάθειες μπήκε στην επιφάνεια εργασίας (μετά κόπων και βασάνων)! Πάτησα λοιπόν να μπω στο chrome αλλά μου έβγαζε κάτι errors και δεν έμπαινε σε κανένα πρόγραμμα που είχα εγκαταστήσει εγώ.Το ένα και πιο συχνό error ήταν το werfault.exe και ότι αυτό δεν υπάρχει. Τέλος πάντων έκανα κάποια σκαναρίσματα και διορθώθηκε.
Το πρόβλημα είναι όμως ότι δεν μπορώ να ανοίξω το open office. Μου λέει ότι λείπει ένα MSVCR90.dll. Κατέβασα ένα πρόγραμμα, το DLL Tool. αλλά πάλι μου λέει ότι λείπει το συγκεκριμένο dll. Τι μπορώ να κάνω? Εχω απεγκαταστήσει και εγκαταστήσει πολλές φορές το open office χωρίς αποτέλεσμα. Ευχαριστώ για την υπομονή σας!

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Χρύσα.

Για δοκίμασε να κάνεις μια επιδιόρθωση των Windows.

Chrissa Papa απάντησε πριν 9 έτη

Προσπαθώ να κατεβάσω τα Windows σε dvd αλλά μετά από ένα δεκάλεπτο ο υπολογιστής κλείνει.Είναι προεγκατεστημένα. Μπορώ να κάνω αυτήν την διαδικασία από άλλο υπολογιστή;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Ναι, βεβαίως μπορείς να κατεβάσεις τα Windows από άλλο υπολογιστή.