Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΆΡΙΟΥΣ
Στεφανος Νασιακος ρώτησε πριν 8 έτη

ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ. ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Η/Υ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ ANDROID. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ ΤΩΝ Η/Υ.ΔΗΛΑΔΉ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ(ΣΚΛΗΡΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΈΣ ΚΛΠ.)ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ;ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ (ΓΛΩΣΣΑ C ΓΙΑ ΑΡΧΆΡΙΟΥΣ )Η ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ . (ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ SAITS. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ. ΓΕΙΑ ΣΑΣ.

3 Απαντήσεις

Γεώργιος Τσολάκογλου απάντησε πριν 8 έτη

Για τον προγραμματισμό ένα καλό βιβλίο είναι το "Οδηγός της C". Το βιβλίο είναι από ξένο συγγραφέα, αλλά είναι μεταφρασμένο.

Γιάννης Προκόπος απάντησε πριν 8 έτη

Γεια σου φίλε, αν δεν έχεις σοβαρό πρόβλημα με τα Αγγλικά, ρίξε μια ματιά σε αυτό το site, είναι διαδραστικό και με εύκολη διεπαφή. Εμένα με βοήθησε αρκετά στο να καταλάβω τη λογική του προγραμματισμού και είμαι σχεδόν άσχετος.
https://www.codecademy.com/learn

myCorp2011. com απάντησε πριν 8 έτη

Αν σε ενδιαφέρει πραγαματικά, εφόσον έχεις τελειώσει το λύκειο, μπορείς να γραφτείς στη β' τάξη ΕΠΑΛ στην ειδικότητα πληροφορικής παρακολουθώντας μόνο τα μαθήματα ειδικότητας (23 ώρες την εβδομάδα σε ημερήσιο και 15 σε Νυχτερινό) ή να γραφτείς σε ένα Δημόσιο ΙΕΚ. Έτσι θα αποκτήσεις ένα ναγνωρισμένο πτυχίο επιπέδου 3.  Στο ΕΠΑΛ το πτυχίο το παίρνεις χωρίς να χρειάζεται να κάνεις πρακτική και να δόσεις για πιστοποίηση, ενώ στα ΙΕΚ θα χρειαστεί να κάνεις πρακτική 1 εξάμηνο και να δόσεις για πιστοποίηση.
Έτσι απλά, βάζοντας βέβαια και επιλέον μελέτη δική σου στη γλώσσα και στο αντικείμενο που σε ενδιαφέρει περισσότερο.