Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΈνας υπολογιστής, δύο χρήστες ταυτόχρονα
Tiris Sotheios ρώτησε πριν 1 έτος

Καλημέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να έχω σε ένα PC δύο χρήστες ταυτόχρονα. Έστω με δύο οθόνες δύο πληκτρολόγια και δύο ποντίκια. Χρειάζομαι ένα πρόγραμμα που να προσομοίωνει τον δεύτερο χρήστη στα windows του πρώτου ή μια εξωτερική συσκευή που μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά; Δεν γνωρίζω το κόστος αλλά ας υποθέσουμε στα 100€, για μη επαγγελματική χρήση. Πχ εγώ και ο γιος μου σε ένα PC, εγώ σερφαρω και streaming και ο γιος μου για Gaming. 

3 Απαντήσεις

Χρήστος Δρακάκης απάντησε πριν 1 έτος

Δυστυχώς αυτό δε γίνεται. Ένας μόνο χρήστης είναι logged στο μηχάνημα. Και με την επιλογή Switch User δεν επιτυγχάνεται ταυτόχρονη πρόσβαση. Σε Windows Pro ή Server μπορείς να έχεις Remote Desktop Sessions, δλδ να κάνεις login στο μηχάνημα βλέποντας το Desktop του από κάποιο άλλο (με την εφαρμογή Remote Desktop Connection), αλλά και πάλι χρειάζεσαι κι έναν επιπλέον υπολογιστή. Η εφαρμογή Remote Desktop Connection δεν είναι απαιτητική, και θα μπορούσε να τρέξει και σε έναν παλιό ξεχασμένο υπολογιστή, αλλά αν υπήρχε θα μπορούσε κι αυτός να συνδεθεί στο δίκτυο κι επομένως και στο internet απευθείας.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα φίλε μου, κάτι τέτοιο είναι μεν θεωρητικά εφικτό, αλλά δεν είναι απλό στην υλοποίηση του, πόσο μάλλον για τη χρήση που αναφέρεις. Μπορείς να ρίξεις μία ματιά εδώ..Καλύτερα να αγοράσεις ένα νέο σύστημα..

 

Tiris Sotheios απάντησε πριν 1 έτος

Γιώργο, σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Δεν έχω ανάγκη το επαγγελματιά για VDI αλλαυο Multi-seat Aster δείχνει να κάνει αυτό ακριβώς που ψάχνω.