Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΈνωση διαμερισμάτων σκληρού δίσκου σε έναν
Δημήτρης Σταυρούδης ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα έβαλα πρόσφατα SSD και κατα την μεταφορα του συστηματος και των αρχειχων απο τον HDD στον SSD δημιουργηθηκαν και 2 αλλα διαμερισματα εκτος απο τον C που ειναι τα Windows και τα προγράμματα ο F που είναι 214MB και ο E που είναι 1,04GB και θελω να τους ενωσω στον C αλλά δεν μ το επιτρέπει το λειτουργικό Σύστημα. Τι να κάνω; Στην Διαχείρηση δίσκων στον C λεει στην κατάσταση: Σε καλή κατάσταση (Εκκίνηση, Αρχείο σελιδοποίησης, Αποτύπωση σφαλμάτων, Πρωτεύων διαμέρισμα) και έχει χώρο 1861,77GB στον F λέει Σε καλή κατάσταση (Σύστημα, Ενεργό, Πρωτεύων διαμέρισμα) και χώρο 196MB ελεύθερα απο τα 214MΒ ΚΑΙ Ο Ε που είναι Νέος τόμος λέει στην κατάσταση Σε καλή κατάσταση (Πρωτεύων διαμέρισμα) και χώρο 1,01GB Ελεύθερα από 1,03GB.

7 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Δημήτρη, καλύτερα μην τα πειράξεις, λογικά έχουν δημιουργηθεί από τo ίδιο το λειτουργικό..Στείλε μας ένα screenshot να το δούμε.

Δημήτρης Σταυρούδης απάντησε πριν 4 έτη

Πως στέλνω screenshot εδώ; 

GRms TV απάντησε πριν 4 έτη

Ανεβάζεις την φωτογραφία εδώ και στέλνεις μετά το Link. Ή κάνεις αντιγραφή την φωτο και επικόλληση εδώ, όταν πας να στείλεις απάντηση.

Δημήτρης Σταυρούδης απάντησε πριν 4 έτη

Σας στέλνω τα screen shot 

Δημήτρης Σταυρούδης απάντησε πριν 4 έτη

https://prntscr.com/r4yv9d
https://prntscr.com/r4yv60

Δημήτρης Σταυρούδης απάντησε πριν 4 έτη

κατα το φορματ δεν με αφηνε να κανω διαγραφη του το μου η επεκταση με αποτελεσμα να μεινει ετσι

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Περίεργο, κοίτα σε σχέση με το δίσκο σου είναι πολύ μικρό και στη θέση σου θα το άφηνα έτσι. Διαφορετικά μπορείς να δοκιμάσεις με το EaseUs, βέβαια υπάρχει κάποιο ρίσκο..