Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareΈχασα την πρόσβαση σε gmail και drive
Διονύσιος Καραΐσκος ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα. Έχω κλειδωθεί έξω από τον λογαριασμό μου google, με αποτέλεσμα να μην έχω πρόσβαση σε gmail και drive. Μου βγάζει μήνυμα \"ο κωδικός άλλαξε πριν από .... ώρες\" , το οποίο είναι σωστό, αλλά ο τελευταίος κωδικός για κάποιο λόγο δεν αποθηκεύτηκε ούτε στο last pass ούτε στον chrome. Στην επιλογή \"ξεχάσατε τον κωδικό σας\" μου βγάζει το εξής μήνυμα:
\"Προσπαθείτε να συνδεθείτε σε μια συσκευή που δεν αναγνωρίζει η Google και δεν έχουμε αρκετές πληροφορίες για να επαληθεύσουμε ότι είστε εσείς. Για την ασφάλειά σας, δεν μπορείτε να συνδεθείτε εδώ αυτήν τη στιγμή.
Δοκιμάστε ξανά από μια συσκευή ή τοποθεσία στην οποία είχατε συνδεθεί παλαιότερα. Μάθετε περισσότερα\"
Το ίδιο μου βγάζει σε κάθε συσκευή, ακόμα και στο κινητό, το οποίο βλέπει ακόμα το λογαριασμό. Κατόπιν των οδηγιών του, άνοιξα καινούργιους λογαριασμό, αλλά ο συγχρονισμός δεν απέφερε τα αναμενόμενα. Θα ήθελα τα φώτα σας. Ευχαριστώ.

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα Διονύση και χρόνια πολλά
Μήπως χρησιμοποιείς κάποιο VPN ή κάτι τέτοιο και γι αυτό η Google θεώρησε τη σύνδεση ύποπτη; 

Διονύσιος Καραΐσκος απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα. Χρόνια πολλά και σε σένα, Υγεία και ευτυχία για το νέο χρόνο εύχομαι. Ευχαριστώ που ενδιαφέρθηκες.
Όχι, δεν χρησιμοποιώ vpn. Με το ζόρι χειρίζομαι τους κωδικούς. Αυτό που (συνήθως) συμβαίνει είναι να αλλάζω κωδικούς πάρα πολύ συχνά επειδή τους μπερδεύω. Χρησιμοποιώ δύο υπολογιστές (σπίτι - γραφείο) και ελάχιστα το κινητό. Αυτό που συνέβη την τελευταία φορά είναι να δοκιμάσω πάρα πολλές φορές να θυμηθώ τον κωδικό (δηλαδή να δοκιμάσω ότι είχε αποθηκευμένο το last pass και το chrome). Μου ζήτησε κάποια στιγμή και εφεδρικούς κωδικούς (ποιούς;)

Διονύσιος Καραΐσκος απάντησε πριν 2 έτη

Και κάτι περίεργο (για μένα, που δεν το έχω με το σπορ...): ενώ το pcsteps έχει την αρχική μου διεύθυνση email (αυτήν στην οποία κλειδώθηκα απέξω), το μήνυμα ότι έχω απάντηση στην ερώτηση ήρθε στην καινούργια! 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλή χρονιά!

Δυστυχώς, αν δεν σου δίνει κάποια άλλη επιλογή ανάκτησης, δεν μπορείς να κάνεις κάτι πέρα από το να περιμένεις μήπως πάψει να εμφανίζεται το μήνυμα.

Όσο αφορά το δεύτερο πρόβλημα, το μήνυμα ότι έχεις απάντηση έρχεται στο email στο οποίο έγραψες την ερώτηση. Μήπως απλά έχεις ενεργοποιήσει την προώθηση από το ένα email σου στο άλλο;