maria papadopoulou ρώτησε πριν 3 έτη

Πριν 2,3 μέρες άκουσα εναν ήχο έτσι οπως έσκυψα πάνω απο τον φορτιστή του τάμπλετ(samsung galaxy tab 3), σαν χαλασμένο ραδιόφωνο θα έλεγα. Μέτα απο επίσκεψη σε τεχνικό διαπιστώσαμε οτι δεν εχει κάποιο βραχυκύκλωμα ο φορτιστής παρόλο που ο ήχος ακούγεται ακόμη και όταν δεν πραγματοποιείται φόρτιση, ακόμη και αν είναι μόνο ο αντάπτορας στην πρίζα. Αναφέρθηκε σε χνούδι ή υγρασία ο τεχνικός. Αν συνεχιστεί ο ήχος πρέπει να αγοράσω καινούριο φορτιστή?

6 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα Μαρία

Ψάξε στο Youtube τον όρο coil whine και πες μας αν ο ήχος που ακούς από τον φορτιστή σου είναι όμοιος με αυτούς των βίντεο.

Αν είναι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην υπάρχει πρόβλημα, καθώς το coil whine είναι απλά ενοχλητικό, αλλά δεν επηρεάζει στη λειτουργία.

Ωστόσο, επειδή δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρη και οι φορτιστές είναι σχετικά επικίνδυνα προϊόντα, καλό είναι να τον αντικαταστήσεις.

maria papadopoulou απάντησε πριν 3 έτη

Οχι δεν κάνει αυτον τον θόρυβο δυστυχώς, ενώ ένας άλλος φορτιστής που δοκίμασα κάνει ακριβώς αυτόν τον ήχο. Πρέπει να αλλάξω όλο τον φορτιστή? Έχεις να μου προτείνεις κάποιον που θα το υποστηρίζει το τάμπλετ?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Αν δεν πρόκειται για τον ίδιο ήχο, τότε προληπτικά καλό είναι να τον αντικαταστήσεις. Μπορείς να μας πεις τι χαρακτηριστικά γράφει στο αυτοκόλλητο ο τωρινός σου φορτιστής; 

maria papadopoulou απάντησε πριν 3 έτη

Model: ETA U90EBE
100-240V 50-60Hz 0.35A
Output 5.0V  2.0A

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Αν ψάχνεις κάποιον αυθεντικό φορτιστή, μπορείς να δεις αυτόν.

maria papadopoulou απάντησε πριν 3 έτη

Σας ευχαριστώ πολύ!