Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΑγορά ακουστικών
ExGo Z ρώτησε πριν 8 έτη
Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια σεβαστά ακουστικά με 40-50€ αν αξίζουν πραγματικά και 10€ παραπάνω, διαθέτω και μέχρι 60€ (οριακά). Δεν θέλω στυλ gaming, τα θέλω για ακρόαση μουσικής κυρίως.
8 Απαντήσεις
Spithas s απάντησε πριν 8 έτη
Επικά ακουστικά στα 34Ε... σκοπεύω να τα πάρω και εγώ σε λίγες μέρες. Τα έχει ένας φίλος και γαμ... http://www.e-shop.gr/roccat-roc-14-100-syva-high-performance-in-ear-headset-p-PER.573051 Και το ελληνικό unboxing: https://www.youtube.com/watch?v=NzlIy6iBi8w&list=UUjBCvQBVTh4XjPwtSMQNcFg
Spithas s απάντησε πριν 8 έτη
Δεν ξέρω αν σου βγάζει και εσένα άλλο βίντεο αλλά αν στο βγάζει πάτα στο playlist που λέει πάνω αριστερά και βάλε το 3ο βίντεο που είναι για τα ακουστικά.
Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη
Περίμενε μια, ρώτησα ένα φίλο μου που είναι κορυφαίος μηχανικός ήχου και καθηγητής ηχοληψίας, και περιμένω την απάντησή του.
ExGo Z απάντησε πριν 8 έτη
Spitha S σε ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά για ακουστικά υπολογιστή αναφέρομαι....
ExGo Z απάντησε πριν 8 έτη
Βοηθήστε με λίγο αν είστε μέσα και έχετε την εκτίμηση βρε παιδιά, θα το εκτιμούσα πολύ, ήδη έκλεισε και το μαγαζί στην γειτονιά μου...που είχα πάρει κάτι ΟΥ-Α-ΟΥ ακουστικά στα 38€ θα πήγαινα ξανά εκεί το απόγευμα αν δεν σας έγραφα την ερώτηση μόνο που δεν ξέρω αν τα έχει ακόμα και θα ήθελα λίγο περισσότερη ποικιλία που προσφέρει το eshop δεν ξέρω με τι κριτήριο να κάνω την έξθπνη αγορά για αυτό ρωτάω.
Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη
Αυτά είναι πολύ καλή επιλογή, και από μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του ήχου.
ExGo Z απάντησε πριν 8 έτη
Ευχαριστώ Άγγελε, θα την κάνω την αγορά! Ελπίζω να μην με προδώσουν για την τιμούλα τους...
Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη
Η αλήθεια είναι πως σε ηχεία και ακουστικά, είναι σημαντικό κάποιος να τα ακούσει πριν αγοράσει. Επειδή όμως δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, το να πας σε μια μάρκα με παράδοση στον επαγγελματικό ήχο είναι σίγουρα καλή στρατηγική, αντί για κομπιουτεράδικες εταιρείες όπως η Logitech και η Creative.