ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΑΤΑΝΑΣ ρώτησε πριν 1 έτος

Γεια σας! Εχω ενα απλο συστημα.i3 10100 με ενσωματωμενα 8gb RAM και τροφοδοτικο BQ400w.Προσφατα αγορασα tv UHD απο την οποια ειμαι πολυ ευχαριστημενος οταν το περιεχομενο ειναι απο usb η οταν ειναι συνδεδεμενη στο δυκτιο(netflix,youtube). Απο τον υπολογιστη ομως δεν ειναι και τοσο καλο(DPσεHDMI).Τα βιντεο στο youtube με 50-60fps ΄΄κομπιαζουν΄΄και δεν ''υπαρχει'' HDR.Χρεαζομαι καρτα γραφικων; Αν ναι τι καρτα; Δεν με ενδιφερει καθολου το gaming.Οποιαδηποτε συμβουλη δεκτη.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!! 

6 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα Γιώργο! Μπορείς να μας πεις το μοντέλο της μητρικής σου; Επίσης, τι ακριβώς εννοείς όταν λες κομπιάζουν; 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΑΤΑΝΑΣ απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπερα Γιωργο! Η μητρικη ειναι gigabyte b560m ds3h v2.Οσο για το κομπιαζουν σαν η ροη του βιντεο να σταματα και να ξεκινα αλλα πολυ γρηγορα.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Τα ενσωματωμένα γραφικά της Intel υποστηρίζουν HDR, απλά μόνο με συγκεκριμένη έκδοση HDMI. Ακόμα και σε κάρτα γραφικών να πας που υποστηρίζει HDR με DP (δεν το κάνουν όλες), οι οθόνες που το υποστηρίζουν είναι λίγες. Όσο αφορά τα κολλήματα, δεν έπρεπε να έχεις προβλημα. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις από την αρχή τους drivers γραφικών, καθώς και να δοκιμάσεις άλλον browser.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΑΤΑΝΑΣ απάντησε πριν 1 έτος

Γιωργο η τηλεοραση υποστηρίζει HDMI 2.1 και το μοντελο ειναι neo qled qe50qn90a.Drivers αυτους; (https://www.intel.com/content/www/us/en/products/sku/199283/intel-core-i310100-processor-6m-cache-up-to-4-30-ghz/downloads.html) Αν ποιος απο ολλους το OS ειναι 11pro.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Κατεβάσεις τους Windows* DCH Drivers για την έκδοση των Windows που έχεις εγκατεστημένα. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείς να χρησιμοποιήσεις HDMI αντί για DP.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΑΤΑΝΑΣ απάντησε πριν 1 έτος

Γιωργο σε ευχαριστω!