Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Αγορά ΥπολογιστήΑγορά Καινούργιου Υπολογιστή On A Budget
EagleOverwatch ρώτησε πριν 9 έτη

Καλημέρα,
Χρειάζομαι καινούργιο υπολογιστή άμεσα. Το σύστημα που έχω αυτή τη στιγμή είναι κυριολεκτικά στα τελευταία του πόδια. Δυστυχώς δεν μπορώ να διαθέσω μεγάλα χρηματικά ποσά αυτή τη στιγμή για την αγορά αυτού του καινούργιου συστήματος. Γι αυτό όσο πιο φθηνό τόσο το καλύτερο. 
Θα ήθελα να τονίσω ότι το σύστημα πρέπει να έχει τη δυνατότητα αναβάθμισης. Οπότε προτιμώ Intel αντί για AMD. Το budget είναι από 300 έως 600€ για τον πύργο μόνο και το σύστημα θα χρησιμοποιείται κυρίως για Internet, Ταινίες, Office, Photoshop, Sony Vegas και άλλα προγράμματα επεξεργασίας Βίντεο και Εικόνας. Αν μπορείτε προτείνετε και κάποια οικονομικά αλλά καλά περιφερειακά (οθόνη, πληκτρολόγιο, ποντίκι κ.λ.π).
P.S: Με ενδιαφέρει αρκετά πιο πολύ ο επεξεργαστής. Οπότε θα προτιμούσα να διαλέξετε έναν δυνατό επεξεργαστή και καμία κάρτα γραφικών (θα χρησιμοποιήσω τα Integrated γραφικά ή την κάρτα γραφικών από το τρέχον σύστημα μέχρι να μπορέσω να αγοράσω και μια αξιοπρεπής καινούργια κάρτα γραφικών), από το να τα ισορροπήσετε βάζοντας έναν Pentium και μια 260X για παράδειγμα.
 
P.S.S: Μην περιλαμβάνετε μνήμες RAM αν μπορείτε να στριμώξετε έναν i7 επεξεργαστή στο build για την τιμή. Προσωρινά θα χρησιμοποιήσω τις μνήμες που έχει το τρέχον σύστημα. Αφήστε όμως RAM προτάσεις για το μέλλον.
Ευχαριστώ.
 

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Πάρε τον υπολογιστή των 700ων ευρώ, χωρίς RAM και SSD και με τον i7 4790

Axilleas Kanellakis απάντησε πριν 9 έτη

https://www.pcsteps.gr/11780-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/

EagleOverwatch απάντησε πριν 9 έτη

Το κοίταξα είδη αυτό το άρθρο. Δεν θα ήμουν εδώ αν κάποιο σύστημα εκεί μπορούσε να με εξυπηρετήσει.

Axilleas Kanellakis απάντησε πριν 9 έτη

Τοτε περιμενε να απαντισει ο αγγελος η το pcsteps