κοκο xristos ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπερα...Ψαχνω για κινητο γυρω στα 700-750 €
Το θελω για γενικη χρηση φωτο-βιντεο,παιχνιδια και browsing....
Θα ηθελα να εχει καλη καμερα,μεγαλη μπαταρια και να υποστηριζει ταχεια-ασυρματη φορτιση!
Λετε να αξιζει να μαζεψω λεφτα και να παω στο xiaomi mi 10 pro ή θα κανω την δουλεια μου και με ενα πιο φθηνο?Επισης το ιδανικο θα ηταν να το παρω και να το εχω για μια τετραετια αν μου αντεξει κ δεν παθει τιποτα!Αξιζει το mi 10 pro σαν καμερα και γενικα αυτα που προσφερει σε σχεση με την τιμη του ή ειναι υπερτιμημένο?Εχετε δει απο κοντα το συγκεκριμενο?Και γενικα τι παιζει με την καμερα του?Ισχυει το 108MP ή ειναι κολπο του μαρκετινγκ? 

5 Απαντήσεις

Superior Gaming απάντησε πριν 4 έτη

Το κινητό το οποίο πρότεινες είναι άριστη επιλογή για κάποιον που ενδιαφέρεται να αγοράσει ένα τέτοιο τέρας. Το πρόβλημα με τέτοιο μεγέθους SoC όμως είναι ότι τρώνε υπερβολική ενέργεια για χαμηλές διεργασίες. Δηλαδή θα ανοίξεις το Facebook για 30 λεπτά και μπορεί να φάει την ίδια μπαταρία 1 ώρα γιατί έχει πιο μικρούς πυρήνες π.χ 625. Σε μέτριες και βαριές διεργασίες όμως θα δείς τρελή διαφορά και με πολύ λιγότερη κατανάλωση για αυτό που προσφέρει. Είναι σαν να έχεις V12 σε αυτοκίνητο, θα σου χρησιμεύσει όταν κάνεις drag race (π.χ ανοίγεις PUBG) και όταν το πατάς 300 (π.χ. Fortnite Full settings) αλλά στην βόλτα που θα κάνεις στην πολύ θα σου φάει βενζίνη/πετρελαίο χωρίς λόγο (π.χ FB). Όσο για το αν αξίζει να είσαι σίγουρος πως ναι. Θα δώσεις και για έναν φορτιστή 120 W (κάνα 100€) αλλά θα πιάσει τόπο, γιατί το βγάζεις απο την θήκη, το συνδέσεις στο καλώδιο και πας και κάνεις ένα μπανάκι να βγείς σε κάνα bar και έχεις 100% μπαταρία, άλλη φάση. Είναι τόσο γρήγορη η φόρτιση που και σε 4 ώρες να κρατούσε η μπαταρία κανένας δεν θα γκρίνιαζε. Αν προσέχεις την μπαταρία σου 40%-90 ή 100% και Q.C 5 να έχεις θα κρατήσει 4 χρόνακια. Άλλωστε και τα mah να μειωθούν σε νοιάζει όχι; Το συνδέεις και μέχρι να πείς κύμινο φόρτωσε. Τώρα με την θήκη θα έχεις θέμα, μην πάρεις καμία δερμάτινη ή καμία σιλικόνης, θες όπως πολύ καλή θήκη με "καλή" ψύξη για το κινητό, μην είσαι όλο βγάλε βγάλε στο Gaming. Τώρα βέβαια στην φόρτιση εκεί την βγάζεις γιατί 120W είναι, αν το φωτίζεις με θήκη μην κλαιγεσε στην Xioami ότι το κινητό πέιρε φωτιά εσύ θα φταις! Τα 108 MB τα βλέπεις πιο πολύ στο zoom, εκεί φαίνεται η μεγάλη διαφορά. Δεν έχω το συγκεκριμένο, έχω όμως το Mi 9T Pro, βασικά αυτό θα σου πρότεινα να πάρεις αν δεν είχε σταματήσει η παραγωγή του. Το Mi 10 Pro είναι κινητό για λίγους, για αυτούς που μπορούν να αξιοποιήσουν τέτοια δύναμη. Εγώ ακόμη και gamer που είμαι δεν μπορώ. Αφού στην ουσία λες ότι μπορείς τότε πάρτω. Αλλά σε λίγους θα πρότεινα να το αγοράσουν. 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα και από εμένα

Eφόσον διαθέτεις αυτά τα χρήματα,  το Xiaomi Mi 10 Pro 5G είναι η ιδανικότερη αγορά κινητού, και θα σε καλύψει την 4ετία. Ωστόσο, θεωρώ πως η χρήση που κάνεις μπορεί να καλυφθεί και από πιο οικονομικές συσκευές.

κοκο xristos απάντησε πριν 4 έτη

Μπορεις να μου προτεινεις καμια συσκευη που να εχει παρομοιες επιδοσεις?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Σε χαμηλότερο κόστος μπορείς να δεις το OnePlus 8. 

κοκο xristos απάντησε πριν 4 έτη

Οκ.Ευχαριστω πολυ!