HarisGR ρώτησε πριν 7 έτη

H αγορά Laptop κρίνεται απαραίτητη για λόγους επαγγελματικούς, κυρίως εφαρμογές γραφείου αλλά ίσως και πιο βαριά προγράμματα κάποια στιγμή για δημιουργία video, επεξεργασία pdf κ.ά. Ψάχνω value fοr money Laptop και έχω καταλήξει σε δύο (και τα δύο της Acer). Acer δεν είχα ποτέ,παρά μόνο Fujitsu-Siemens(άκρως ικανοποιημένος),ενώ έχουν πέσει κατα καιρούς στα χέρια μου και Dell,HP. Επίσης,δε ξέρω και για το service της.

Τα μοντέλα:

  1. Acer F5-572G-52J3 (πωλείται σε πολυκατάστημα,χθες με το παζάρεψέ το έφτασε στα 630 ευρώ,αν και δεν το πήρα).Τώρα,θα περιμένω.

  2. Acer Aspire E5-774G 5900 στα 649ευρώ.

Ποιο από τα δύο σας φαίνεται καλύτερο;

Μπορείτε να προτείνετε και εσείς. Budget: 650-680 ευρώ

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Χάρη,

Από τη στιγμή που δεν αναφέρεις παιχνίδια, αυτό είναι καλύτερη επιλογή, καθώς χρειάζεσαι όσο γίνεται μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ για τα προγράμματα που θέλεις να τρέχεις.

HarisGR απάντησε πριν 7 έτη

Ευχαριστώ Άγγελε, θα κοιτάξω και το Lenovo. Άρα προτείνεις ισχυρό επεξεργαστή. Μεταξύ των παραπάνω δύο Acer, ποιο είναι καλύτερο, γιατί έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

H μόνη τους διαφορά είναι στην κάρτα γραφικών. Το Acer Aspire E5-774G 5900 έχει την GeForce 940MX που είναι λίγο ανώτερη από την απλή GeForce 940M.

HarisGR απάντησε πριν 7 έτη

Όντως έχεις δίκιο. Ευχαριστώ.Είχα προσέξει μόνο το μέγεθος της οθόνης. Πάντως καλή τιμή για τα χαρακτηριστικά του. Τώρα μπερδεύτηκα :D

Ίσως επιλέξω το all around Acer ή το Lenovo.