Spyros Anagnostou ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα. Ετοιμάζομαι να αγοράσω καινούριο υπολογιστή. Αρχικά θα ήθελα να ρωτήσω εάν αυτή είναι κατάλληλη περίοδος ή θα ήταν καλύτερα να περιμένω. πχ εάν πρόκειται να βγεί στην αγορά κάποιος επεξεργαστής νέας γενιάς. εάν τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή θα ήθελα κάποια συμβουλή για ένα build που θα μπορεί να κάνει όλες τις βασικές εργασίες χωρίς κολλήματα και να παίζει και παιχνίδια, παλαιότερους αλλά και νέους τίτλους, με μια αξιοπρεπή ποιότητα. σε fhd.  δεν ενδιαφέρομαι για 4k ανάλυση ή κάτι πολύ απαιτητικό γενικώς. Διαθερω μέχρι 500 ευρώ. Ευχαριστώ. 

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Σπύρο, η καταλληλότερη περίοδος να αγοράσουμε υπολογιστή θεωρώ ότι είναι όταν τον χρειαζόμαστε..Σε αυτό το budget θα σου πρότεινα να δεις αυτή τη σύνθεση με AMD. Αρχικά εάν δεν έχεις πολλές απατήσεις μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου ακόμα και με τα ενσωματωμένα γραφικά..εάν δεν σε καλύπτουν μπορείς στο μέλλον να προσθέσεις την κάρτα γραφικών που προτείνουμε εδώ.

Spyros Anagnostou απάντησε πριν 4 έτη

Πολύ καλά. θα μπορουσες να με βοηθησεις να το προσαρμόσουμε λίγο; θα ήθελα να μάθω εάν το build είναι αθόρυβο ή εάν με κάποια προσαρμογή μπορεί να γίνει. Επίσης τη Παρασκευή θα κάνω τη παραγγελία. μπορούμε να ξανα μιλήσουμε εάν μέχρι τότε έχει αλλάξει κάτι προς το καλύτερο ή έχει αλλάξει η διαθεσιμότητα;

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Δυστυχώς το πόσο αθόρυβο θα είναι δεν μπορώ να στο πω...δεν νομίζω ότι θα έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στο κομμάτι του θορύβου..εάν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα ενημέρωσε μας..