Κώστας Σιταροπουλος ρώτησε πριν 3 έτη

γεια σας επειδη χρειαζομαι gaming laptop μπορειτε να μου βρειτε με τα εξης χαρακτηριστικα 1. ips panel 2. gpu να εχει το λιγοτερο την 1650 ti 3. φωτιζομενα πληκτρα 4. το λιγοτερο 120hz λογο gaming 5. πολυ καλο επεξεργαστη επειδη κανω και editting 6. να μπορω να επεκτηνω τον χωρο της ram 7. μεχρι 1.000ε 8. να εχει αποθηκευτικο χωρο ssd 9. αν γινεται να εχει τα πληκτρα του με ελληνικα γραμμματα και αν γινεται να μου προτεινεται 2-3 για να εχω επιλογες

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Κώστα

Δυστυχώς, δεν βλέπω κάποιο μοντέλο στα συνεργαζόμενα καταστήματα που να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις σου σε αυτό το κόστος.

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στις προτάσεις του οδηγού αγοράς μας εδώ, αλλά δεν υπάρχει ο συνδυασμός 120Hz IPS στις διαθέσιμες επιλογές. Πρέπει να επιλέξεις διαφορετικού τύπου panel ή χαμηλότερο ρυθμό ανανέωσης.

Κώστας Σιταροπουλος απάντησε πριν 3 έτη

Φυσικά και θα πω 120hz και άνω γιατί το περνώ για gaming

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Τότε πρέπει να κοίταξες τύπους panel πέρα από IPS ή να ανεβάσεις το budget σου, εκτός αν πετύχεις κάποια προσφορά.

Κώστας Σιταροπουλος απάντησε πριν 3 έτη

Το Asus TUF FX506LI-BI5N5 έχει ips panel μηπως ξερεται πόσα hz είναι γιατί η tuf της Asus από τη έχω δει σε όλα έχει πάνω από 120hz αλλά σε αυτό δεν έγραφε 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Δυστυχώς, στο site της Asus αναφέρει τα χαρακτηριστικά όλης της σειράς μαζί και όχι κάθε μοντέλο χωριστά. Ωστόσο, για να μην αναφέρεται κάτι, πιθανότατα είναι 60Hz.