Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΑγορά pc – λειτουργικό
Megalos Podaras ρώτησε πριν 8 έτη
γεια σου Άγγελε, διάβασα το ωραίο άρθρο που έγραψες για αγορά υπολογιστή. επειδή θέλω να αγοράσω 2 pc θέλω να πάω σε κάτι οικονομικό, ομολογώ ότι ο υπολογιστής με τα 300 ευρώ που προτείνεις με εντυπωσίασε …ωστόσο τι γίνεται με το λειτουργικό? πρέπει να σκάσω 80+ ευρώ οπότε μιλάμε για μηχάνημα των 400 ευρώ αφού οι έτοιμοι έχουν πάνω τους λειτουργικό ή στο παρέχει δωρεάν το e-shop? ευχαριστώ πολύ

4 Απαντήσεις

Spithas s απάντησε πριν 8 έτη

Το λειτουργικό πρέπει να το αγοράσεις εσύ.

Ο υπολογιστής που προτείνει στο άρθρο ο Άγγελος είναι σε κομμάτια που θα αγοράσεις και αν θες μπορείς να ζητήσεις να στα συναρμολογήσουν αυτοί.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Ακριβώς, το λειτουργικό είναι ξεχωριστά, γιατί μπορεί κάποιος να έχει ήδη Windows από κάποιον παλιό υπολογιστή ή να θελήσει να βάλει Linux που είναι δωρεάν.

Κάποιοι βέβαια βάζουν και σπασμένα Windows, αλλά σαν PCsteps δεν το συνιστούμε, εκτός του ότι είναι παράνομο, εγκυμονεί και κινδύνους με τη μορφή ιών που μπορεί να περιλαμβάνονται με το σπάσιμο.

Megalos Podaras απάντησε πριν 8 έτη

ευχαριστώ για την απάντηση παιδιά, όταν αγόρασα τον προηγούμενο υπολογιστή δεν μου έδωσαν cd ούτε των windows ούτε του γραφείου. ξέρετε μήπως γιατί το κάνουν αυτό? έπρεπε να τα ζητήσω? επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να αγοράσω pc με 2 πυρήνες

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Δεν έχει σημασία το CD όσο το να έχεις κάπου το product key των Windows, πχ σε αυτοκόλλητο πάνω στον υπολογιστή, ή σε ένα αυτοκόλλητο κάπου αλλού.

Με αυθεντικό product key, μπορείς να εγκαταστήσεις Windows από οποιοδήποτε CD.

Το αν αξίζει PC με δύο πυρήνες εξαρτάται από τις εργασίες που θα κάνεις σε αυτό. Για πλοήγηση στο Internet και εργασίες Office θα είναι αρκετός, αρκεί να μην ανοίγεις πολλές καρτέλες ταυτόχρονα στο Internet.