Teo Choul ρώτησε πριν 2 έτη
  1. Θέλω να αγοράσω ένα powerbank με max 15-20 ευρώ για το Xiaomi POCO X3 Pro με μπαταρία 5160 mAh. Να έχει τόσο το powerbank αλλά και να φορτίζει γρήγορα το powerbank το κινητό. Έχετε να μου προτείνεται κάποιο; Θα ήθελα να βγάζει μια τουλάχιστον γεμάτη φόρτιση χωρίς να με ενδιαφέρει απαραίτητα κάτι παραπάνω (ίσως μόνο να φορτίζει και να φορτίζεται γρήγορα).
  2. Έχω σκεφτεί να αγοράσω το Baseus Bipow που έχει 10000 mAh ονομαστική και 5700 mAh κανονική και να αγοράσω και έναν φορτιστή γύρω στα 20W (όπως ο Baseus USB-A / USB-C Wall Adapter 20W (CCXJ-B02)) με type-c υποδοχή και να φορτίζω τόσο το powerbank type-c to type-c και το κινητό type-c to type-c. Γενικά θα με βόλευε να έχω ένα type-c to type-c καλώδιο και να φορτίζω τα πάντα με αυτό (φόρτιση powerbank, φόρτιση κινητού κατευθείαν με το φορτιστή, φόρτιση κινητού με το powerbank). Γενικά, θα έχω καλύτερες επιδόσεις αν χρησιμοποιώ type-c to type-c σε σχέση με type-c to usb; Επίσης, υπάρχει περίπτωση ο μαμίσιος φορτιστής του POCO X3 Pro (33W fast charger) να φορτίζει πιο γρήγορα από αυτόν της Baseus;

Ευχαριστώ

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα φίλε μου

Μπορείς να δεις το Xiaomi Mi PowerBank 3 ή το Xiaomi Power Bank Redmi 18W. Και τα δύο υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση, αλλά το ένα πιο βαρύ λόγο μεγαλύτερης χωρητικότητας.

Και το Baseus Bipow που αναφέρεις φαίνεται καλή επιλογή. Από τη στιγμή που φορτιστής είναι περισσότερα Watt, ναι φορτίζεται ταχύτερα (αν το υποστηρίζει και το κινητό.