-2255 ρώτησε πριν 4 έτη

Χαίρετε. Συχνά όταν συνδέονται περισσότερες από μια συσκευές στο δίκτυο , τα κολλήματα είναι τρομερό ιδιαίτερα στο youtube και στο online gaming. Έχω ταχύτητα 50 mgbs και σκέφτομαι να το κάνω 100αρι . Είμαι σίγουρος όμως ο΄τι το πρόβλημα δεν θα ξεπεραστεί. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο powerline κατά προτίμηση ασύρματο ως 50 ευρώ?

5 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Αλέξανδρε, όπως λες και εσύ δεν νομίζω ότι το πρόβλημα σου θα διορθωθεί έτσι...θα σου πρότεινα πρώτα να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών του παρόχου σου....εάν πάντως θες να δοκιμάσεις ένα καλό powerline, θα σου πρότεινα αυτό.

-2255 απάντησε πριν 4 έτη

Γνωρίζω ότι τα devolo είναι από τα καλύτερα power line στην αγορά αλλά η τιμή είναι λιγάκι τσιμπημένη. 
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα. Μπορώ να συνδέσω σε μια γραμμή 2 διαφορετικά ρούτερ. Σε 2 διαφορετικές δηλαδή υποδοχές τηλέφωνου αλλά στην ίδια γραμμή? Με την διαφορά βέβαια ότι το παλιό ρούτερ είναι με 

-2255 απάντησε πριν 4 έτη

Σας ευχαριστώ πολύ για την απαντηση σας  . Θα ήθελα να ρωτησω και κάτι άκομα. Μπορώ να συνδέσω σε μια γραμμή 2 διαφορετικά ρούτερ , σε 2 υποδοχές δηλαδή τηλέφωνου αλλά στην ίδια γραμμή ? Ένα ρούτερ βέβαια το χρησιμοποιούσα όταν είχα 24 άρα ταχύτητα. 

-2255 απάντησε πριν 4 έτη

( συγνώμη για τα πολλαπλά μύνηματα αλλά είχα ένα θέμα με το δίκτυο )

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Δυστυχώς στην ίδια τηλεφωνική γραμμή δεν μπορείς να συνδέσεις δεύτερο router. Υπάρχουν και άλλες λύσεις για να επεκτείνεις το ασύρματο σου δίκτυο. 
1234