Γιώργος Μαμάης ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα, θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με την αγορά ενός τροφοδοτικού. Πριν κάτι μήνες είχε καεί το τροφοδοτικό μου και λόγω του ότι χρειαζόμουν άμεσα ένα δανείστηκα από έναν φίλο μου το δικό του, όμως οι μέρες ευτυχίας μου τελείωσαν γιατί το χρειάζεται πίσω. Η ερώτηση που έχω μετά από την ανάγνωση του άρθρου σας για την αγορά τροφοδοτικού είναι αν χρειάζεται να αγοράσω το προτεινόμενο τροφοδοτικό που μου προτείνει το psu calculator ή αν μπορώ απλά να βρώ ένα με βάσητα προτεινόμενα watt που λέει. Γενικά δεν ξέρω αν όλα τα τροφοδοτικά (π.χ. με 400 watt)  που βλέπω στο ίντερνετ είναι συμβατά με τον υπολογιστή μου και φοβάμαι να αγοράσω ενα τροφοδοτικό μόνο βασιζόμενος στα watt του. Μπορείτε μήπως εσείς να μου προτείνετε μια καλή αγορά τροφοδοτικού με βάση το σύστημα μου. Το budget μου είναι γύρω στα 50 ευρω και τα specs μου είναι τα εξής:
Operating System
Windows 10 Pro 64-bit
CPU AMD A10-7700K 
RAM 8,00GB Single-Channel DDR3 @ 804MHz (9-9-9-24)
Motherboard MSI A78M-E45 (MS-7721) (P0)
Graphics amd radeon r7 260X
Storage 465GB TOSHIBA DT01ACA050 (SATA )
Για μονιτορ έχω μια οθόνη led 24 inches και θέλω να αφήνω ανοιχτό τον υπολογιστή μου όλη μέρα με κατα μέσο όρο 4-6 ώρες gaming (σπανίως πλέον αλλά για κάθε ενδεχόμενο). 
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Γιώργο

Το τροφοδοτικό που προτείνει το calculator είναι απλά μια πρόταση. Μπορείς να πάρεις οποιοδήποτε τροφοδοτικό στα ίδια watt. Μπορείς να δεις αυτό.