Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΑγορα καρτας γραφικων,ram,τροφοδοτικου (αμα χρειαστει)
Βασίλης Πατερίτσας ρώτησε πριν 9 έτη

γεια σας θα ηθελα λιγο να με βοηθησετε γινεται να βαλω διαφορετικες ram στον ιδιο υπολογιστη?

και επειδη θα αγορασω καρτα γραφικων για LoL και cs:go η MSI GeForce GT730 2GB ειναι καλη? αμα εχετε κατι καλυτερο στην ιδια τιμη προτινεται το μου

επισης αμα βαλω καρτα γραφικων και καρτα ηχου θα χρειαστω καινουργιο τροφοδοτικο? τωρα εχω 450w και εχω βρει αυτο
218…/Approx-550W-Power-Supply.html…
που ειναι 550w ειναι καλο ?

2 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Βασίλη,
Αν η μητρική έχει τέσσερις θύρες RAM και φροντίσεις οι δύο μνήμες να μην είναι στο ίδιο κανάλι, μπορείς να βάλεις διαφορετικές. Αλλιώς ρισκάρεις να έχεις προβλήματα συμβατότητας.

Σε αυτή την κατηγορία τιμής καλύτερα να πάρεις αυτή την κάρτα γραφικών, έχει καλύτερο chipset, που μετράει περισσότερο από τη VRAM.

Δεν έχει νόημα να πάρεις φτηνιάρικο no-name τροφοδοτικό. Έτσι κι αλλιώς, με τόσο μικρή κάρτα γραφικών τα 450w είναι αρκετά. Κάρτα ήχου δεν χρειάζεσαι ξεχωριστή, αυτή της μητρικής αρκεί. Ακόμα κι αν βάλεις, όμως, η κατανάλωσή της είναι αμελητέα.

Βασίλης Πατερίτσας απάντησε πριν 9 έτη

ευχαριστώ Άγγελε για την απάντηση η μητρική έχει 2 socket για ram οποτε δεν το διακυνδινευω μόνο άμα πάρω γρηγορότερη ram και βγάλω αυτή που έχω. Τροφοδοτικό βρήκα από έναν φίλο μου 500W και είμαι εντάξει, επίσης μάλλον αυτή την κάρτα γραφικών θα πάρω και τέλος κάρτα ήχου θελω να πάρω γιατί έχω 5.1 ηχεία και λειτουργούν μόνο τα 2 και το woofer