Manthos Mallkuci ρώτησε πριν 3 έτη

ΧΑΙΡΕΤΩ ΠΑΙΔΕΣ! ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ GEEK.WISH.COM ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΟΥ...ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ!! ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΤΗΝ ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΗΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ, ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΙΝΑΙ, ΠΡΩΤΟΝ, ΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΑΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ (ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΑΣ ΒΙΝΤΕΟΥ ΠΕΡΙ ΑΓΟΡΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ). ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Μάνθο

Αν η αγορά είχε γίνει από ελληνικό κατάστημα, θα έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις το προϊόν χωρίς κάποια δικαιολογία μέσα σε 14 μέρες.

Ωστόσο, επειδή το Wish δεν είναι ελληνικό, δεν ξερώ τι ισχύει. Το πιο πιθανό είναι πως δεν έχεις τέτοιο δικαίωμα. Ίσως μέσω Paypal να μπορούσες να κάνεις κάτι, αλλά με χρέωση απευθείας στην κάρτα δεν νομίζω πως υπάρχει κάποια λύση.

Όσο αφορά τα στοιχεία της κάρτα σου, δεν θα υπάρχει θέμα. Το Wish είναι αρκετά αξιόπιστο κατάστημα όσο αφορά τις πληρωμές.