Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ GAMING MONITOR BenQ EX3203R Curved Gaming Monitor 31.5″ QHD 144Hz
Anti- Illuminati ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα σας και καλή χρονιά με υγεία,
ψάχνω gaming monitor QHD (144hz κ άνω). Έχω nvidia κάρτα γραφικών χαμηλών επιδόσεων αλλά στο μέλλον σκοπεύω να αναβαθμίσω. Αναζητώντας monitors αυτής της κατηγορίας και με απόκριση 3ms και κάτω, έπεσα σε μια αγγελία που πουλάει αυτό το μόνιτορ, BenQ EX3203R Curved Gaming Monitor 31.5" QHD 144Hz στα 320 ευρώ.

Αξίζει η αγορά του με αντικαταβολή σε σύγκριση με αντίστοιχης κατηγορίας monitor του εμπορίου που απότι είδα κοστίζουν 150-250 ευρώ παραπάνω;

Σας ευχαριστώ.

6 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα φίλε μου και ευτυχισμένο το νέο έτος

Το συγκεκριμένο monitor σε γενικές γραμμές είναι άψογο. Ωστόσο, δεν μπορείς να ξέρεις κατά πόσο είναι αξιόπιστος ο πωλητής.

Η αντικαταβολή δεν σου διασφαλίζει ότι αυτό που θα παραλάβεις θα είναι λειτουργικό, καθώς η πληρωμή γίνεται χωρίς να ανοίξεις το δέμα.

Αν μπορείς να πας να την παραλάβεις ο ίδιος και να κάνεις δοκιμή πριν την αγορά, τότε αξίζει. Αν όχι, δεν θα το ρίσκαρα. Μπορεί να έρθει κάποιο χαλασμένο monitor ή κάποιο monitor με πολλά καμμένα pixel κλπ.

Anti- Illuminati απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα φίλε,
ο συγκεκριμένος πωλητής μου έδειξε και βίντεο μπρος πίσω από την οθόνη ότι δουλεύει κανονικά και σκέφτομαι να τον εμπιστευτώ, δεν φάνηκε κάποιο καμμένο pixel, τα είδα αρκετές φορές. Με προβληματίζει ότι το δίνει 300 ενώ με ένα 50αρι παραπάνω παίρνω ίδια κυβικά οθόνη με απόκριση 1ms αντί για 4ms που έχει.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Πέρα από τα τυπικά χαρακτηριστικά, παίζει ρόλο και η ποιότητα του panel. Το ότι η άλλη οθόνη θα έχει χαμηλότερη χρόνο απόκρισης, δεν σημαίνει ότι οπτικά θα είναι καλύτερη. 

Anti- Illuminati απάντησε πριν 3 έτη

Σίγουρα έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά με ένα 50αρι παραπάνω παίρνω αυτήν

https://www.skroutz.gr/s/23671038/Gigabyte-G32QC-Curved-Gaming-Monitor-31-5-QHD-165Hz.html#specs

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Χωρίς να έχω δει τα panel από κοντά δεν μπορώ να πω ποια είναι η δαιφορά στα χρώματα. Ωστόσο, προσωπικά θα πήγαινα στην καινούργια για λόγους αξιοπιστίας και εγγύησης, αλλά ίσως και για την ευχαρίστηση του να ανοίγεις κάτι καινούργιο.

Anti- Illuminati απάντησε πριν 3 έτη

Προσωπικά, δεν θα σύγκρινα δύο οθόνες από τα χρώματα για να την πάρω. Ίσως όντας μη γνώστης του θέματος να μη με ενδιέφερε βασικά τόσο.....ωστόσο όπως πολύ σωστά είπες, το καινούργιο είναι άλλη ευχαρίστηση και έχει και εγγύηση. Οπότε με παραπάνω refresh rate και καλύτερο χρόνο απόκρισης η καινούργια που έστειλα συμφέρει περισσότερο θεωρώ. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου φίλε μου, να είσαι καλά!