Ορφέας Σακελλάρης ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα,
Ψάχνω για να αντικαταστήσω τη συσκευή router/modem που δίνει ο πάροχος. Δεν ξέρω πολλά πράματα από networking αλλά νομίζω ξέρω τα βασικά σε αυτά που θέλω να έχει. Σχεδόν ό,τι ξέρω μου το έμαθε ο Κυρίτσης στο άρθρο "Οικιακή Δικτύωση - Πως λειτουργεί το Δίκτυο LAN στο Σπίτι".
Αρχικά η τιμή να είνια κοντά στα 50-60€ γιατί τόσα μπορώ να δώσω αυτή τη στιγμή.
Επίσης δεν το χρειάζομαι για 50αρα σύνδεση και δε νομίζω να βάλω ποτέ παραπάνω έτσι κι αλλιώς, οπότε δεν με ενδιαφέρει να έχει futureproof σε αυτό το κομμάτι. 
Στο τηλέφωνο δεν έχω VoIP αλλά για λόγους futureproof νομίζω θα ήθελα να το υποστηρίζει, παρόλο που δεν είναι στα σχέδια μου για κάτι τέτοιο (θα ήθελα και τη γνώμη σας σε αυτό, αν αξίζει δηλαδή να "επενδύσω" σε αυτό).
Επίσης 4 θύρες ethernet που έχουν και τα router/modem των παρόχων είναι υπεραρκετές για τις ανάγκες μου.
Συγνώμη αν παραλείπω κάτι, αν έπρεπε να δώσω κι άλλα χαρακτηριστικά αλλά δεν το έκανα πείτε μου και θα σας απαντήσω.
Ευχαριστώ πολύ,
Ορφέας

2 Απαντήσεις

Ορφέας Σακελλάρης απάντησε πριν 4 έτη

Edit : Από ότι έψαξα επειδή έχω splitter αυτό σημαίνει ότι δεν έχω VoIP όμως γενικά είναι μία τεχνολογία που προωθείται αρκετά από τους μεγάλους παρόχους της Ελλάδας, οπότε με ενδιαφέρει να έχει και VoIP.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Ορφέα, μπορείς να δεις αυτό ή αυτό, βέβαια δεν υποστηρίζουν Voip κλήσεις...και δεν έχει τύχει να δω κάποια συσκευή να έχει αυτή τη δυνατότητα εκτός από αυτά που δίνει ο εκάστοτε πάροχος...