Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΑδυναμία σύνδεσης με τα δεδομένα εφαρμογής παρακολούθησης καμερών
George Maglaras ρώτησε πριν 7 έτη

Εχω μια εφαρμογή στο κινητό μου για την παρακολουθηση καμερών που έχω. Με σύνδεση WiFi εχω άμεση σύνδεση με τις κάμερες. Οταν ανοίξω τα δεδομένα μερικές φορές δεν μπορω να συνδεθώ καθόλου, ενώ αλλές φορές συνδέομαι κανονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Εχω κάνει στατική IP, εχω βρει την πόρτα που είναι ανοικτη στην Cosmote, εχω κάνει τις ρυθμίσεις στο ρουτερ.

Μερικές φορές συνδέεται με τον εξείς τρόπο: ανοίγω πρώτα τα δεδομένα και μετα την εφαρμογή ετσι μερικές φορές εχω σύνδεση μετα από αρκετή ώρα, αλλά άλλες φορές δεν ανοίγει η εφαρμογή. Αυτο δεν συμβαίνει μόνο απο ένα κινητό αλλά και από άλλο.

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, μήπως είναι θέμα σήματος και κάλυψης από τον πάροχο σου ?

George Maglaras απάντησε πριν 7 έτη

Δν

George Maglaras απάντησε πριν 7 έτη

Δεν είναι προβλημα σύνδεσης, εχω πολύ καλό σήμα.

Αλλά παρατηρησα το εξεις τρελό η εφαρμογή χθες συνδεόταν κανονικά με τα δεδομένα και έβλεπα τις κάμερες. Σήμερα συνδεθηκα με WiFi και όλα καλά, μετά προσπάθησα να συνδεθώ με δεδομένα αλλά δεν ανοιγε καθόλου η εφαρμογή κόλλησε, βγαζω τα δεδομένα και η εφαρμογή ανοιξε βάζω τα δεδομένα αλλά δεν εκανε connect. Αυτό έχει γίνει και άλλες φορές, και ανοίγοντας την εφαρμογή και κλείνοντας τα δεδομένα ητο αντίστροφο κάποια στιγμή συνδεομαι μηπως φτεειη εφαρμογη; ''κινεζικα πραγματα βλέπεις".

Dimitris απάντησε πριν 7 έτη

Δεν αναφέρεις μάρκα vdr ουτε την εφαρμογή που χρησημοπειης.Το ποιο πιθανών είναι να είναι πρόβλημα του παρωχου της κινητής, άσχετα αν έχεις η δεν έχεις καλό σημα.Γιατι μπορεί πχ να υπάρχει κάποια στιγμή υπερφόρτιση δικτύου και τα παρουσιάζει αυτά. Πάντως αν μέσω wifi δεν έχεις αυτό το πρόβλημα. τότε κάτι παίζει με τον πάροχο.