Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΑδύνατο να κάνω backup σε εξωτερικό HDD, σε Win8.1
George Yortsos ρώτησε πριν 12 έτη

Προσπαθώ να κάνω αντίγραφα ασφαλείας μέσα από τα Windows 8.1 σε εξωτερικό σκληρό 1Tb NTFS, αλλά είναι αδύνατο. Τα win μου βγάζουν μήνυμα ότι "δεν έχω επαρκή χώρο για την δημιουργία σκιώδους αντίγραφου" !!!!!!!! Κάτι δεν πάει καλά, αλλά είναι αδύνατο να το ανακαλύψω. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Ευχαριστώ.

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 12 έτη

Για δες αυτό, Γιώργο

http://www.techrepublic.com/blog/windows-and-office/fix-the-0x80780119-error-when-creating-a-system-image-in-windows-7-and-8/

Αναλύει διάφορες αιτίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στο σφάλμα που αναφέρεις

George Yortsos απάντησε πριν 12 έτη

Άγγελε, πρώτα να σε ευχαριστήσω για την γρήγορη ανταπόκριση σου. Ο παραπάνω σύνδεσμος που μου έστειλες περιγράφει αναλυτικά και διεξοδικά την λύση του προβλήματος μου (ίσως και πολλών άλλων).
Στην δική μου όμως περίπτωση δεν βοηθάει, γιατί τα "partitions" του δίσκου μου είναι κλειδωμένα από την Sony (Sony Vaio) και δεν επιδέχονται τροποποίηση. Δεν θέλω να τα ξεκλειδώσω, γιατί ίσως δημιουργήσω μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό που τώρα έχω, Ευχαριστώ.

George Yortsos απάντησε πριν 12 έτη

Να είσαι βέβαιος ότι εμπιστεύομαι τις γνώσεις σου, πολύ περισσότερο από τις δικές μου και πολλών άλλων, θα προτιμούσα όμως μια βολικότερη λύση. Ίσως κάποιο άλλο software backup εκτός των windows. Σ' ευχαριστώ για τον χρόνο σου.