\'Χρήστος Σ\' ρώτησε πριν 3 έτη
Καλησπέρα σας, Εχτισα τον υπολογιστή μου χωρίς κάρτα γραφικών καθώς και νόμιζα ότι ο επεξεργαστής έχει ενσωματωμένη, με σκοπό να αναμένω μέχρι να πεσει η τιμή αυτής που θέλω. Τελικά ο επεξεργαστής δεν έχει κάρτα γραφικών, επομένως δε μπορεί να μου δώσει εικόνα. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Εάν εγώ βάλω μια ότι να ναι κάρτα γραφικων τώρα (ίσα ίσα για να περάσω το λογισμικό αλλά και να κάνω τα βασικά), μετά για να βαλω αυτή που περιμένω να πέσει η τιμή της, θα πρεπει να κάνω φορματ; *Ρωτάω γιατί σκέφτομαι ότι το σύστημα μπορεί να έχει προσαρμόσει τις λειτουργιες του στην προηγούμενη και ίσως δημιουργηθούν προβλήματα με την αλλαγή.
4 Απαντήσεις
Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Χρήστο
Για αλλαγή κάρτας γραφικών δεν είναι απαραίτητο το format. Θα χρειαστεί απλά να απεγκαταστήσεις τους παλιούς drivers γραφικών και να περάσεις τους νέους.

\'Χρήστος Σ\' απάντησε πριν 3 έτη
Με ποια σειρά να το κάνω αυτό; 1- Βάζω την ότι να ναι και περνάω τους ντραιβερς 2- Απεγκαταστω τους ντραιβερς, αφαιρω τη κάρτα και βάζω τη καινουρια με τους δικούς της ή Αφαιρώ την ότι να ναι, βάζω τη καινουρια και τους ντραιβερς της και τέλος απεγκαταστω τους παλιούς;
Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη
Η σειρά δεν είναι τόσο σημαντική. Ωστόσο, προτείνω να αφαιρέσεις τους παλιούς drivers, να αλλάξεις την κάρτα και μετά να περάσεις τους νέους drivers.
\'Χρήστος Σ\' απάντησε πριν 3 έτη
Τέλεια, σ' ευχαριστώ για άλλη μια φορά!!!