Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΑλλαγή του χρώματος ολοκληρης της οθόνης στο Chrome & windows
dimitx ρώτησε πριν 4 έτη

Kαλησπερα. Θελω να αλλαξω το χρωμα ολοκληρης της οθονης στο Chrome & windows 8.1 απο το ασπρο φοντο που εχει γιατι ενοχλουνται τα ματια μου? Οσο και να το σκουραινω με ενοχλει. Υπαρχει καποια ρυθμιση η εφαρμογη που θα μου επετρεπε να βαλω background σε ολη την οθονη σε desktop χρωματα που θα διαλεγα εγω και θα μου πηγαιναν στο ματι? Ευχαριστω!

5 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, γενικά επέλεγε σκούρα χρώματα, τόσο σαν φόντο desktop όσο και σταν παράθυρα των Windows...επίσης βάλε κάποιο σκούρο θέμα στον chrome..Τέλος, δοκίμασε να χαμηλώσεις και την ένταση της φωτεινότητας της οθόνης σου..

dimitx απάντησε πριν 4 έτη

Γιωργο, οταν βαζω σκουρο θεμα στο chrome η φοντο desktop θα ειναι σε ολη την οθονη η σε καποιο κομματι της, γιατι το δοκιμασα αλλα οταν κλικαρα για ιστοσελιδα μου το εβγαζε παλι ασπρο το φοντο. Κατι κανω λαθος?

Χρήστος Δρακάκης απάντησε πριν 4 έτη

Ίσως άσχετο, αλλά έχω μια οθόνη με την οποία είχα μεγάλο πρόβλημα με την ένταση της φωτεινότητας, και δε μπορούσα να βρώ μια ικανοποιητική ρύθμιση για Brightness και Contrast, ακόμα κι άν τα κατέβαζα σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Κι η ποιότητα των χρωμάτων ήταν κακή (ξεπλυμένα ή πολύ έντονα). Ανακάλυψα ότι εκτός των κλασσικών ρυθμίσεων Brightness, Contrast και Color υπήρχε και μια άλλη ρύθμιση με το όνομα... Black Level, η οποία ήταν στο τέρμα, και κατά περίεργο τρόπο δε φαίνονταν στο menu της οθόνης, αλλά μόνο μέσα από το software, και μάλιστα στις εκδόσεις από 2.00 και μετά! Τη ρύθμισα και πλέον δουλεύει, αλλά με ταλαιπώρησε αρκετά.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Το σκούρο θέμα δεν επιρρεάζει την προβολή της σελίδας...από ότι καταλαβαίνω εσύ θες dark mode σε όλη τη σελίδα...από ότι γνωρίζω κάτι τέτοιο είναι διαθέσιμο μόνο στα Windows 10. Ρίξε μία ματιά εδώ.

dimitx απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστω Γιωργο για την απαντηση σου, με βοηθησες να βτω αυτο που θελω.