Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / Hardwareαλλαγη τροφοδοτικου και κουτιου
Angelos Xatzigiannis ρώτησε πριν 8 έτη

Γεια σας!θα ηθελα να αλλαξω το τροφοδοτικο διοτι ηταν turbo x και μου καηκε!εχω καταληξει σε αυτη την επιλογη : http://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-g650m-gm-series-650w-modular-80-bronze-rs650-amaab1-eu-p-PER.811577 .
τωρα δεν εχω κατι σπουδαιο πανω στο pc δηλαδη εναν amd fx4300 τετραπυρινο στα 4ghz με overclock ,μια saphire 1gb 5570,8 giga ram,εναν ssd samsung pro 850 και εναν wd blue 1 tb!
Αλλα επειδη θελω να αλλαξω στο μελλον καρτα γραφικων πηγα σε αυτη την επιλογη τροφοδοτικου διοτι θελω κατι αξιοπιστο και οχι να καει σαν το αλλο..βεβαια κοιταξα και αυτο: http://www.e-shop.gr/psu-corsair-cx-series-modular-cx600m-atx-600w-80-plus-bronze-certified-modular-p-PER.641153!
Πειτε μου εαν εκανα καλα που επελεξα το coolermaster σε συγκριση με το corsair!
Και τελος επειδη μαλλον το κουτι που εχω τωρα δεν θα χωραει το τροφοδοτικο(και λογικα ουτε την καρτα  γραφικων που θα βαλω στο μελλον) επελεξα και ενα κουτακι: http://www.e-shop.gr/case-corsair-carbide-series-spec-02-mid-tower-red-led-p-PER.813050
Εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο απο αυτες τις επιλογες στα ιδια περιπου χρηματα..;
Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας!

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα φίλε μου,

Και η Coolermaster και η Corsair έχουν γενικά αξιόπιστα τροφοδοτικά, όποιο από τα δύο και αν πάρεις δεν θα έχεις πρόβλημα.

Πάντως, αν θέλεις πραγματικά καλό τροφοδοτικό, πάρε Super Flower.

Τα μεγέθη των τροφοδοτικών είναι standard. Εφόσον το κουτί σου έπαιρνε το Turbo-X δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην παίρνει το καινούριο. Επίσης τα κουτιά έχουν πρόβλημα με κάρτες γραφικών με μέγεθος άνω των 29 εκατοστών, που είναι αρκετά σπάνιες.

Αν πάντως θέλεις να αλλάξεις κουτί για κάποιο άλλο λόγο, το Corsair Carbide είναι καλή επιλογή.

Angelos Xatzigiannis απάντησε πριν 8 έτη

Ευχαριστω για την απαντηση!κατι τελευταιο spec-02 με spec-03 για το case corsair carbide εχουν καμια ουσιαστικη διαφορα...;

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Απλά λίγο διαφορετικό σχεδιασμό, κατά τα άλλα, δεν έχουν κάποια διαφορά.