Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Windowsαλλαγη cpu και προβλημα κατα την εκκινηση
Skavenger ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Άγγελε και σε όλα τα μέλη του PCsteps,έχω δημοσίευση το πρόβλημα που έχω και σε άλλα foroum άλλα από ότι φαίνεται κάνεις δεν ξέρει :P και για αυτό είπα να έρθω εδώ γιατί ξέρω πως εδώ είναι εγγυημένα πράγματα τέλος πάντων.
πριν λίγες μέρες έκανα αλλαγή cpu και πήγε από intel core2duo e4400 σε xeon E5420 με motherboard asrock g41-gs και 4gb ddr3.
Μόλις έκανα την αλλαγή και φυσικά clear cmos,το pc freeζαρε κατά την εκκίνηση των windows, θεώρησα ότι ίσως να θέλει κάποιο format άλλα ακόμα και κατά την εκκίνηση της εγκατάστασης freeazarei.
τι μπορώ να κάνω?
http://imgur.com/lGWMt2l

6 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Μπορείς να γράψεις ακριβώς το μοντέλο της μητρικής, γιατί κάτι πρέπει να έχεις ξεχάσει. Η προηγούμενη μητρική που είχες με τον intel επεξεργαστή ποια ήταν;

Skavenger απάντησε πριν 9 έτη

Asrock G41C-GS 
δεν θυμάμαι ποια μητρική είχα πριν. δλδ είναι σίγουρα πρόβλημα μητρικής ;

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

 Αυτή η μητρική είναι για LGA 775 γεπεξεργαστές, και ο επεξεργαστής σου είναι socket LGA 771. Δεν είναι συμβατά αυτά μεταξύ τους.

Skavenger απάντησε πριν 9 έτη

Ναι το γνωρίζω αυτό άλλα υπάρχει κάτι που κάνεις και δουλεύει σε 775 μητρική, έχω ήδη ένα άλλο σύστημα που δουλεύει με αυτόν τον τρόπο. 
Ορίστε:http://www.overclock.net/t/1431723/mod-lga775-support-for-lga771-xeon-cpus

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Ναι sorry άλλα δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό το κομμάτι, δεν μπορούμε να καλύψουμε τέτοια θέματα. Ρώτησε στο φόρουμ που το διάβασες και ασχολείται αποκλειστικά με αυτά.

Skavenger απάντησε πριν 9 έτη

εντάξει το τροφοδοτικό ήταν τελικά 
ευχαριστώ για το χρόνο σας.