Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΑμφίβολη κατάστημα στο best price
den!s ρώτησε πριν 2 έτη

Τις τελευταίες ημέρες ο ξάδερφος μου (όχι εγώ) ψάχνει για μια οθόνη υπολογιστή και βρήκε μια οθόνη από ένα κατάστημα του best price που μπήκε στη σελίδα στα τέλη Απριλίου. Αυτή η σελίδα βάζει πολύ χαμηλές τιμές στα προϊόντα που βάζει και είναι η πρώτη επιλογή της σελίδας. Ο ξάδερφος μου λοιπόν ήθελε να πάρει αυτή την οθόνη από τη συγκεκριμένη σελίδα: msi-optix-g271-27-full-hd-ips-144-hz όμως εγώ όπου θα το πληρώσω εκ μερους του φοβάμαι ότι μπορεί να είναι απάτη γιατί οι τιμές που βάζει για εμένα παραειναι χαμηλές, επιπλέον στη μέθοδο πληρωμής δεν έχει μια φόρμα για τα στοιχεία της κάρτας αλλά δίνει το IBAN του καταστήματος για να κάνουμε κατάθεση χρημάτων από e-banking. Δε ξέρω τι να κάνω, να εμπιστευτώ το κατάστημα ή οχι;

3 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα ,εφόσον δεν είναι σε προσφορά κι αν αλλού βρίσκεις το ίδιο προϊόν σε σημαντικά υψηλότερη τιμή ,θα μπορούσε ίσως αυτοί να το φέρνουν με παραεισαγωγή από το Εξωτερικό. (Είναι το πιό πιθανόν για μένα.)
 
Αν ισχύει αυτό ,η Εγγύηση δε σε καλύπτει στην Ελλάδα.  Στη φωτό εσύ πάτησες "Online πληρωμές". Πάτησες την επιλογή "Πιστωτική κάρτα" να δεις τί σε βγάζει ;;
 
Περίμενε όμως ,θα πάρεις κι άλλη απάντηση.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα, από ότι βλέπω στη σελίδα του καταστήματος δέχεται κανονικά πληρωμές με κάρτα. Και από τη στιγμή που είναι και συνεργάτης του best price θεωρώ ότι είναι ένα πιστοποιημένο κατάστημα..

Deleted User απάντησε πριν 2 έτη

Για απατεώνες ,κι εγώ δε νομίζω να είναι. Και μερικοί συνεργαζόμενοι πωλητές με το skroutz αποδείχθηκαν απατεώνες ,με την εννοια πως τα φάγανε τα λεφτά.
 
Εδώ ,δε νομίζω να είναι έτσι.