Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsανάκτηση αρχείων από κινητό αφής με χαλασμένη οθονη
leia tekid ρώτησε πριν 9 έτη

η οθόνη του κινητού μου έχει χαλάσει και θέλω να περισωσω κάποια αρχεία από μέσα. πήγα στο μαγαζί από όπου το έχω αγοράσει και αυτό που μου είπαν είναι ότι αυτοί "και καλά'' δεν μπορούν να κάνουν κάτι και πως με την εγγύηση αν το στείλω για επισκευή τότε αυτοί θα μου σβήσουν από μέσα όλα τα αρχεία. το πρόβλημα τώρα είναι πως επειδή είναι κλειδωμένη η οθόνη και δεν μπορώ να την ξεκλειδώσω στον υπολογιστή εμφανίζει πως η συσκευή δεν περιεχέι κανένα αρχείο μέσα. διάβασα στο ίντερνετ μετά από ώρες ψαξίματος ότι υπάρχει ένα καλώδιο σαν το usb που άσχετα αν το κινητό είναι κλειδωμένο αυτό ανοίγει. βοηθήστε γιατί υπάρχουν μέσα φωτογραφίες πολύ σημαντικές για μένα!!

8 Απαντήσεις

Ιορδάνης Αδ απάντησε πριν 9 έτη

Υπάρχει τρόπος να το ανοίξεις,είναι απενεργοποιημένο το κινητό?
Σε περίπτωση που είναι ενεργό υπάρχει πιθανότητα να έχεις ενεργοποιημένο τον εντοπισμό σφαλμάτων usb?

leia tekid απάντησε πριν 9 έτη

Λοιπόν η εμπειρία μου με αυτά είναι ελάχιστη. όταν συνδέω το κινητό μεσώ usb με τον υπολογιστή επειδή η οθόνη μου έχει μοτίβο στον υπολογιστή εμφανίζει ότι δεν υπάρχουν αρχεία. αυτό τώρα που μου λες δεν το πολυκατάλαβα τι να κάνω δηλαδή? αα να σας πω ότι ό,τι μπορώ να κάνω είναι μόνο από την οθόνη του υπολογιστή η οθόνη του κινητού είναι dead.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

@leia tekid

Από τη στιγμή που δεν είχες ρυθμισμένο το κινητό για να φαίνονται τα εσωτερικά αρχεία του κατά τη σύνδεση με το USB, δεν γνωρίζω καμία μέθοδο που να μην χρειάζεται την οθόνη.

Αυτό το καλώδιο για το οποίο διάβασες, πώς το έλεγαν ακριβώς, για να δω αν όντως θα μπορούσε να ήταν μια λύση?

gewrgios pappas απάντησε πριν 9 έτη

Αν υπαρχουν.data.σημαντικα προχωρας στην αλλαγη digitizer ,παρε ανταλακτικο απο ebay πηγαινε σε.ενα καταστημα που φτιαχνουν κινητα και πες τους να στο αλλαξουν ..η αμα ξερεις το αλλαζεις μονο σου

gewrgios pappas απάντησε πριν 9 έτη

o ανταπτορας otg λειτουργει σε συγκεκριμενα κινητα (κυριως καινουργια) αμα εισαι απο τους τυχερους/τυχερες τοτε βαζεις ενα Mouse πανω στον ανταπτορα και κανεις τη δουλεια σ

Ιορδάνης Αδ απάντησε πριν 9 έτη

Εγώ έχω να σου προτείνω κάτι άλλο.Έχοντας κλειστό το κινητό και συνδεμένο στο pc σου,1) πατάς και τα δύο βέλη της έντασης και μόλις ακουστεί ο ήχος των windows οτι το διάβασε κράτα πατημένο μόνο το πάνω για να μπει σε recovery mode(το κακό είναι οτι θα έχει το εικονίδιο του android και θα λέει εισάγετε εντολή που μάλλον δεν θα το βλέπεις εσύ).
2)Έχοντας εγκαταστήσει στο pc το sdk http://goo.gl/ER8Bxn θα μπορείς να ελέγχεις το κινητό σου απο την γραμμή εντολών των windows (Αν δεν γνωρίζεις για τη γραμμή εντολών υπάρχει αναλυτικό άρθρο του pc steps http://goo.gl/Y5Xdep).
3)Θα γράψεις αυτές τις 3 εντολές (http://goo.gl/v5Aonm) για να ενεργοποιηθεί το usb debug του κινητού σου μήπως και το διαβάσει σαν αφαιρούμενο δίσκο.
Άν δεν σου κάνουν δουλειά όλα αυτά για 4ο βήμα θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και αυτό το λογισμικό (http://www.mymobiler.com/), μέσω usb ελέγχεις την οθόνη του android σου.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλή είναι η λύση που προτείνει ο Ιορδάνης, αλλά δεν αρκεί σκέτο το SDK, πρέπει να στήσεις το Android Debug Bridge.

leia tekid απάντησε πριν 9 έτη

Eνταξει παιδια ευχαριστω παρα πολυ θα τα δοκιμασω αυριο και θα σας πω!!!