Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΑναβάθμιση σε Windows 10 από 7
Viki Sotiriadou ρώτησε πριν 8 έτη

Καλημέρα σας. Πριν 2 μήνες περίπου έκανα την δωρεάν αναβάθμιση σε 10 από την microsoft στον υπολογιστή μου. Το Σάββατο επειδή έπρεπε να εγκαταστήσω μια εφαρμογή για εκμάθηση Λογιστικής η οποία έπαιζε μόνο σε windows 7 αναγκάστηκα να γυρίσω το pc στο 7.  Σήμερα που θέλησα πάλι να το επαναφέρω στο 10 μου ζητάει κλειδί. Κάνω κάτι λάθος η απλά δεν μπορώ να κάνω δωρεάν αναβάθμιση για δεύτερη φορά?

5 Απαντήσεις

Viki Sotiriadou απάντησε πριν 8 έτη

Σ ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς δεν έχει επιλογή "skip"  Απλά σκέφτομαι επειδή έχω κάνει μια φορά δωρεάν αναβάθμιση δε μου δίνει τη δυνατότητα για δεύτερη δωρεάν αναβάθμιση.

Viki Sotiriadou απάντησε πριν 8 έτη

Ναι έχω τα γνήσια. Δυστυχώς ούτε skip ούτε κουμπί "παράλειψη" υπάρχει. έχει κουμπί "πίσω" και "επόμενο". Εκεί που στην εικόνα που μου έστειλες σε σένα λέει "παράλειψη" εμένα έχει "πίσω"

Viki Sotiriadou απάντησε πριν 8 έτη

Σου στέλνω σε εικόνα αυτό που μου βγάζει..... 
http://imgur.com/2iHoqyF

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Τον υπολογιστή σου τον γύρισες στα 7 κάνοντας format φαντάζομαι; Αν ναι τι κλειδί έβαλες κατά την εγκατάσταση;

Viki Sotiriadou απάντησε πριν 8 έτη

Καλημέρα. Όλα καλά. Παιδεύτηκα αλλά το βρήκα. έκανα αυτό που λες με την ενεργοποίηση και μετά από την σελίδα της microsoft, έπρεπε να πατήσω το "άμεση λήψη του εργαλείου" και όχι το "άμεση αναβάθμιση¨.  Όλα πήγαν μια χαρά. Σ ευχαριστώ πολύ!!!