Vaggelis Gourgouletis ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα. Διαθέτω ένα σύστημα με : ryzen 3 2200g και 8gb ram. Πλέον ασχολούμαι με video editing και επεξεργασία φωτογραφίας και θέλω να κάνω μια αναβάθμιση. Οι επιλογές που σκέφτομαι είναι ή να πάρω τον ryzen 2400g ή 3400g ή να προχωρήσω σε εναν 1600 ή 2600 με μια φθηνή κάρτα γραφικών κάτω των 100 €. Γνωρίζω πως το να αγοράσεις κάρτα κάτω των 100€ δεν είναι και η καλύτερη επιλογή όμως το budget μου είναι περιορισμένο και θα ήθελα να μην ξεπερνάει τα 200€. Ιδανικά θα πήγαινα σε συνδυασμό με κάποιον εξαπυρηνο ryzen και μια rx 570 μιας και έχουν πέσει πολύ οι τιμές αλλά τελικά το budget πρέπει να περιοριστεί παραπάνω. Επίσης σκέφτομαι σε να βάλω 16gb ram καθώς πιστεύω πως βοηθάει αρκετά ,αν τελικά υπερβω το ποσό που είχα προγραμματίσει καθώς πιστεύω θα βοηθήσει παραπάνω από την κάρτα γραφικών. Θα ήθελα τη γνώμη μας και αν έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Βαγγέλη, θα σου πρότεινα να πας σε ένα Ryzen 3400g..πιστεύω ότι τα ενσωματωμένα γραφικά θα σε καλύψουν...διαφορετικά στο μέλλον αγοράζεις και μία κάρτα γραφικών..και φυσικά να αυξήσεις και τη ram του συστήματος σου..

Vaggelis Gourgouletis απάντησε πριν 4 έτη

Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Γνωρίζεις αν χρειάζεται bios update για να υποστηρίξει αυτόν τον επεξεργαστή η μητρική μου ; Έχω την msi a320m gaming pro.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Πιστεύω πως θα είσαι ΟΚ καθώς ο επεξεργαστής είναι στη λίστα συμβατότητας της μητρικής.