Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΑναδυόμενο παράθυρο με την εναλλαγή γλώσσας στα Windows 11
Chris Philip Fotiadis ρώτησε πριν 2 έτη

Γεια σας, 
Αφορά τα Windows 11. Κάθε φορά που πατάω τον συνδυασμό πλήκτρων για να αλλάξει η γλώσσα που πληκτρολογώ, πετάγεται ένα σχετικό pop up κάτω δεξιά. Εμφανίζεται για 1 δευτερόλεπτο και μετά φεύγει από μόνο του. Ομολογώ ότι είναι ότι πιο σπαστικό έχω δει ποτέ, από όλα τα λειτουργικά συστήματα που έχω χρησιμοποιήσει. Linux, Windows, Chrome OS, πρώτη φορά βλέπω ένα τόσο σπαστικό pop up. Ήδη καθώς σας γράφω αυτό το ερώτημα, έχει πεταχτεί το pop up αρκετές φορές. 
Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί αυτό; 

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα φίλε μου
Τι ακριβώς δείχνει αυτό το popup; Δοκίμασε να αφαιρέσεις τη δύτερα γλώσσα, να κάνεις επανεκκίνηση και να τη προσθέσεις ξανά.

Chris Philip Fotiadis απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Γιώργο! 
Το pop up που εμφανίζεται, είναι το pop up που ανοίγει όταν κάνεις κλικ στην εμφανιζόμενη γλώσσα της περιοχής ειδοποιήσεων. Δοκίμασε να κάνεις κλικ στο ENG κάτω δεξιά ή στο ΕΛ, σε αυτό το pop up αναφέρομαι.

Δεν ξέρω με ποιον συνδυασμό πλήκτρων αλλάζουν την γλώσσα οι περισσότεροι, εγώ από παλιά την άλλαζα με το shift+alt. Μπορείς Γιώργο να παίξεις λίγο με τα shift+alt; Δηλαδή να τα πατάς αρκετές φορές συνεχόμενα και γρήγορα. Πάτησε τα κάμποσες φορές συνεχόμενα και πες μου αν θα σου εμφανιστεί αυτό που λέω. Τα κουμπιά τα πατάω ταυτόχρονα και τα δύο. Πρόσεξα ότι αν πατήσω πρώτα το shift μόνο του και όσο το έχω πατημένο, πατήσω και το alt, τότε δεν εμφανίζεται το pop up. Αν τα πατήσεις και τα δύο ταυτόχρονα όμως την ίδια στιγμή, μου εμφανίζεται αρκετές φορές. Δεν ξέρω αν τρέχεις Windows 11 κιόλας για να δεις αυτό που αναφέρω. 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Απ' ότι βλέπω, και σε εμένα εμφανίζεται το συγκεκριμένο παράθυρο όταν αλλάζει γλώσσα.
Βέβαια, φαίνεται για λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο. Αν δεν μου το έλεγες, δεν θα το παρατηρούσα. Λογικά έτσι έχει σχεδιαστεί σκόπιμα, οπότε δεν νομίζω πως μπορείς να κάνεις κάτι.