Evaggelos Gazis ρώτησε πριν 2 έτη

Καλημέρα σε όλους τους συντελεστές του pcsteps. Σκέφτομαι να εγκαταστήσω το Zemana Antilogger για να προστατέψω τον υπολογιστή μου από χάκερς που κλέβουν κωδικούς και θέλω να σας ρωτήσω, εφόσον ξέρετε, πόσο κοστίζει η αγορά μιας άδειας χρήσης και κατά πόσο είναι αξιόπιστο αυτό το πρόγραμμα. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
 

5 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 2 έτη

Να πω εγώ πρώτα πως αν πατήσεις στο κουμπί για αγορά του ,είναι €27,21 το χρόνο.  Μόνο 2 αξιολογήσεις βρήκα κι είναι καλές.
 
Ας σου πουν οι ειδικοί περισσότερα ,αν και μπορείς να κοιτάξεις κι εδώ.
https://www.pcsteps.gr/189322-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-password-manager-bitwarden-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-lastpass/

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, δεν είναι κακή επιλογή, αλλά υπάρχουν και εναλλακτικές..Με αυτά τα χρήματα θα μπορούσες να πάρεις ολόκληρη τη Σουίτα ασφαλείας bitdefender.

Evaggelos Gazis απάντησε πριν 2 έτη

Συνάδελφοι, σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Ήδη χρησιμοποιώ το oxynger keyshield, έχω πάντα ενημερωμένο το antivirus και χρησιμοποιώ και συμπληρωματικό malware scanner. Έχω τρομάξει με όσα ακούγονται για τους χάκερς που κλέβουν κυρίως τραπεζικούς λογαριασμούς και για αυτό θέλω να ασφαλίσω όσο το δυνατόν καλύτερα τον υπολογιστή μου.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Φίλε μου, δεν γίνονται έτσι απλά οι παραβιάσεις τραπεζικών λογαριασμών..συνήθως παραπλανούν τον κόσμο με παραπλανητικά email που παραπέμπουν σε ψεύτικες σελίδες τραπεζών και βάζοντας τα στοιχεία του οι χρήστες παραδίδουν τους κωδικούς τους..συνεπώς πέρα από την προστασία με διαφορα λογισμικά πρέπει να έχουμε το νου μας πριν από κάθε κλικ που θα πατήσουμε..

 

Deleted User απάντησε πριν 2 έτη

Επίσης ,το συγκεκριμένο  Security προϊόν σε καλύπτει με τη safepay λειτουργία που περιγράφεται στο άρθρο. Διάβασε κι εδώ.(βάλε το στα Ελληνικά.)
https://support.microsoft.com/en-us/windows/protect-yourself-from-phishing-0c7ea947-ba98-3bd9-7184-430e1f860a44
Εγώ και στην τραπεζική κάρτα ,κάποια ψηφία τα κρύβω με χαρτί ,το κολλάω με σελοτέιπ επάνω για να μή τα βλέπει η κάμερα των μαγαζιών όταν ψωνίζω οτιδήποτε. Δε βλάπτει κι αυτό να κάνεις.