Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΑπεργοποίηση IPv6 στο ρούτερ/μόντεμ της cosmote
Βάιος Μουστοξίδιους ρώτησε πριν 2 έτη

Δεν ξέρω πως γίνεται η απενεργοποίηση του IPv6 στο ρούτερ της cosmote. Στις φωτό φα'ινονται οι επιλογές στο ρούτερ σχετικά με IPv6.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

6 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, ποιος ο λόγος να κάνεις αυτή την ενέργεια?

Βάιος Μουστοξίδιους απάντησε πριν 2 έτη

Για να μπορέσω να επιλέξω διαφορετικό DNS server από αυτό που μου ορίζει ο ISP, αποφεύγοντας τα προβλήματα που δημιουργεί το πρωτόκολλο IPv6 (Το οποίο δεν χρειάζεται έτσι και αλλιώς), όπως τα DNS leaks.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Για ρίξε μία ματιά εδώ.

Βάιος Μουστοξίδιους απάντησε πριν 2 έτη

Το λινκ που μου έδωσες εξηγεί πως γίνεται η απενεργοποίηση του IPv6 στα Windows. Αυτό το έχω ήδη κάνει. Εγώ θέλω να απενεργοποιήσω το IPv6 στο ρούτερ της cosmote (Speedport Entry 2i, σύνδεση VDSL) για να μπορέσω έτσι να αλλαξω DNS server στην android tv.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Δυστυχώς δεν διαθέτω το συγκεκριμένο router για να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες..δοκίμασες να επικοινωνήσεις με την cosmote?

Deleted User απάντησε πριν 2 έτη

Ναί ,καλύτερα με την cosmote 
Έχε υπόψην κι εδώ την 1η απάντηση αν βοηθά.
https://www.adslgr.com/forum/threads/903933-%CE%95%CF%80%CE%AF%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-DNS-%CF%83%CE%B5-Speedport-Entry-W724
 
Βάζω και βίντεο επίσης.
https://m.youtube.com/watch?v=xAniogVscPU