Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΑπομακρυσμένη πρόσβαση σε router tp-link tl-mr6400 μέσω sim 4g lte
Ευάγγελος Πιτσινής ρώτησε πριν 1 έτος

Σε ένα modem router tp-link tl-mr6400 που λειτουργεί αποκλειστικά ως 4g lte modem, ενώ έχω εφαρμόσει όλα όσα αναφέρονται στο link: Δωρεάν Στατική IP στο Internet με Dynamic DNS | PCsteps.gr και έχοντας δημιουργήσει δωρεάν λογαριασμό στο noip, εντούτοις το app "Duck v.4.1.1, ανιχνεύει την IP μόνο όταν mr6400 είναι συνδεδεμένο μέσω wifi με το laptop, και μόνο τότε μπορώ να συνδεθώ σε αυτό μέσω του noip λογαριασμού. Όταν προσπαθώ να συνδεθώ από άλλο router (και αυτό 4g LTE) δεν ανιχνεύει καν την IP.
Ομοίως δεν μπορώ να συνδεθώ με το mr6400 ούτε με την τρέχουσα 4G LTE IP του, την οποία έχω δει έχοντας πρώτα συνδεθεί σε αυτό μέσω της wifi static ip του. Ομοίως και εδώ, εάν έχω συνδεθεί μέσω wifi, τότε μπορώ να συνδεθώ μέσω του της IP αυτής.
 
 

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα Βαγγέλη! Νομίζουμε πως το 4G χρησιμοποιεί κάποιο περίεργο είδος NAT από τον πάροχο. Δεν είμαστε σίγουροι αν μπορεί γενικά να λειτουργήσει με no ip ή αντίστοιχες υπηρεσίες.