Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΑπόρια για την μπαταρια του λαπτοπ
Deleted User ρώτησε πριν 2 έτη

Παιδία Καλημέρα σε όλους Λοίπον κατά την απόψη σας πιο είναι το καλύτερο να είναι πάνω στο λάπτοπ η μπαταρία και να είναι συνδεδεμένο στην πρίζα και να χρησιμοποίεις και αυτό η την αφαιρείς και την φορτίζεις και οταν θες την βάζεις πάνω?? Επειδή άκουσα πολούς τεχνικούς να βγάζεις την μπαταρία του λάπτοπ και να είναι μόνο με το ρεύμα και οταν θές την μπαταρία την φορτίζεις χωρίς να θες το ρεύμα.Περιμένω απάντηση σας 

6 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα! Αν έχεις συνέχειο το laptop στο ρεύμα θα μειώσεις τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, οπότε μπορείς να την αφαιρείς στην περίπτωση σου.

Deleted User απάντησε πριν 2 έτη

Χέρετε το εχω συνέχεια το λαπτοπ στο ρεύμα και την μπαταρία την βάζω για φόρτιση  όποτε θελω χώρις να χρειάζομαι το ρεύμα.Αλλά πώς καταλάβω οτι η μπαταρία του θέλει αλλαγή?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Όταν πέσει αισθητά η διάρκεια της, τότε σημαίνει πως σιγά-σιγά πρέπει να την αλλάξεις. 

Deleted User απάντησε πριν 2 έτη

Δήλαδη π.χ αν το φορτίσω τώρα και το θέλω  για αύριο η απόψε  και είναι 100& και πάει από μόνο του 70% χώρις να το χρησιμοποίησω καθόλου συμένει οτι θα θέλω αλλή μπαταρία σωστά??

Deleted User απάντησε πριν 2 έτη

Γειά σου κι από μένα ,είναι καλύτερα όταν φορτίζεις τη μπαταρία να μή χρησιμοποιείς τον υπολογιστή ,κατεβάζοντας επίσης και το καπάκι. Επειδή όταν δουλεύει συγχρόνως κι η συσκευή ,καταναλώνεται περισσότερη ενέργεια και υπερθερμαίνεται η μπαταρία.
..Στο παράδειγμα που λές ,μάλλον ΝΑΙ είναι η απάντηση αρκεί να έχεις βγαλμένο το λάπτοπ από τη μπρίζα.(θα μπορούσε ίσως κάποια διεργασία να εξακολουθεί να λειτουργεί.)...Αν δεν έχει διαφορετική γνώμη ο Γιώργος ,βέβαια.  

Deleted User απάντησε πριν 2 έτη

Οκ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση με καλύψατε :)