Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΑΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΣΤΟ KODI 19 MATRIX
KOSTAS NTOUNIS ρώτησε πριν 3 έτη

Καλημέρα σας,
Στο pc με linux mint και στην Android TV μετά από ενημέρωση εγκαταστάθηκε το KODI 19 MATRX  συγκεκριμένα στο tv  το έκανε αυτόματα από το Google Store. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι τα πρόσθετα που είχα εγκατεστήμενα από την προηγούμενη έκδοση του kodi 18.9 είναι μη συμβατά με την νέα έκδοση του kodi. Συγκεκριμένα τα πρόσθετα που έχω είναι: Numb3r5, The Crew, Venom, Rising Tides, Aerial, AliveGR, CartoonsGR, Categories, Skyline, Tempest, ZouzouniaTV, E-Radio, Ares Wizard, Fenom, ArnuBox, Safe Kodi. Εκτός το AliveGR όλα τα υπόλοιπα addons δεν είναι συμβατά και μου τα απενεροποίησε. Όλα αυτά είναι πολύ χρήσιμα για μένα!!!
Οι προγραμματιστές αυτών των πρόσθετων γνώριζαν ότι σύντομα θα έβγαινε η νέα έκδοση του kodi 19 αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κάτι.
Γνωρίζεται τι θα γίνει με αυτά τα πρόσθετα;
Στο linux αναγκάστηκα και έκανα downgrade σε kodi 18.9 και θα αποφεύγω να κάνω update για το kodi αλλά στην Android TV ακόμα και να κατεβάσω το apk kodi18.9  το google store θα κατεβάσει την νεά εκδοση kodi 19  χωρίς να ρωτήσει.
πολύ ταλαιπωρία!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 Απαντήσεις

KOSTAS NTOUNIS απάντησε πριν 3 έτη

Συγνώμη για το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με την μη συμβατότητα των πρόσθετων στο kodi επέλεξα μάλλον λάθος κατηγορία

Άκης Τίγκας απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα, πράγματι το θέμα της συμβατότητας παραμένει στην επίσημη έκδοση Kodi 19 Matrix. Επί του παρόντος, για ταινίες και σειρές, μόνο το Seren με ενεργό Real-Debrid και το Oath με ή χωρίς RD λειτουργούν καλά. Εφόσον χρησιμοποιείς συνεχώς τα πρόσθετα που ανέφερες, καλό είναι να παραμείνεις στην 18.9, όπως αναφέραμε και στο προηγούμενο Kodisteps. Εκείνο που είναι αναγκαίο και το τονίζουμε σε κάθε σχεδόν οδηγό μας, είναι το backup, έτσι ώστε να μη χαθούν αυτά που έχεις κάνει μέχρι τώρα.
Για το θέμα του TV Box πρέπει να απενεργοποιήσεις μέσα από τις ρυθμίσεις του Google Play Store, τις αυτόματες ενημερώσεις, έτσι ώστε να τις κάνεις εσύ χειροκίνητα όταν το νομίζεις αναγκαίο για το Kodi, αλλά και για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά.
https://imgur.com/a/u9uPDnC

KOSTAS NTOUNIS απάντησε πριν 3 έτη

Ευχαριστώ για την ενημέρωση!!!
Backup πάντα παίρνω!!!