Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΒίντεο με URL: https://www.youtube.com/watch?v=HFlnoMRYdy8&t=317s
Alexis Mpaltatzis ρώτησε πριν 1 έτος

*Είναι αντιγραφή επικόλληση όπως το έγραψα και στο youtube*
Άγγελε καλησπέρα, άνοιξα να δω σήμερα τα βίντεο σου και συγκεκριμένα αυτό δεν είχε φωνή, η ένταση στο κινητό μου ήταν στο ανώτατο επίπεδο και τα υπόλοιπα βίντεο σου ακούγονταν κανονικά. Ξαναμπήκα σε αυτό που δεν ακούγεται και με πέταξε κάτω από το βίντεο μια σειρά ερωτήσεων με το logo της Google αλλά NSA στιλ, με κόκκινα πλαίσια και γράμματα, με ερωτήσεις τύπου, αν είμαι άνω των 18, τι ώρα μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, το τηλέφωνο σας είναι αυτό κλπ. Τα πεδία ήταν προσυμπληρωμένα με αστερίσκους και εγώ δεν έγραψα κάποιο στοιχείο. Με το που πάτησα ναί στο πεδίο άνω των 18, τότε επανήλθε η φωνή στο βίντεο αυτό, το οποίο έπαιζε ως εικόνα κανονικά στο επάνω μέρος της οθόνης, με το ερωτηματολόγιο εφαπτόμενο από κάτω. Τι φάση? Ειλικρινά με τρομοκράτησε αυτό, ειδικά η χρωματική επιλογή της Google αν είναι της Google! Αν είναι κάτι δικό σου από το κανάλι, δεν ξέρω αλλά για να είμαι ειλικρινής μου αρέσουν τα βίντεο σου παρόλα ταύτα θεωρώ πως δεν είναι αναγκαία κάποιας μορφής επικοινωνία.

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα Αλέξη! Το βίντεο δεν έχει κάποιον περιορισμό ηλικίας από το YouTube, ούτε έχουμε κάνει εμείς οτιδήποτε διαφορετικό. Λογικά είναι κάποιο πείραμα του ίδιου του YouTube.